Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 12 - Kul

Menu

Hummerhale i tempura & rosmarindip
-
Sichuan-stegt sandart med syrlig ananaspuré, brændte grønne tomater & cremet kokosjuice 
-
Vilde rejer fra yakitori-grill med krydret avocado & babykoriander 
-
Ribeye af kalv fra josperovn med friteret hvidløgssmør, forårsløg & kraftig rødvinssauce
-
Tea Hat på kold lakrids, karamelcreme, brændt chokolade & dehydrerede bær


Menuen er fem retter inkl. appetizer til 400 kr. pr. person

Køb dine billetter her

 

irmapigen

Ta' en bid mere

Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!
Ta' en bid af byen

Uge 13 - Vesterbro Vinstue

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 14 - Maio

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 15 - Aamanns Etablissement

Se menuen