Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 13 - Vesterbro Vinstue

Menu

Taskekrabbe med røget hønseæggeblomme, citronemulsion og karse
-
Grillet hjertesalat med knasende kyllingeskind, dildemulsion og forårsstøv
-
Kanin med triade af gulerod, brændt forårsløg og fermenteret fennikel
-
Lammesteg med spidskål, smørstegte bønner og løvstikkeglace
-
Kærnemælksis med rabarbersymfoni, crumble og citronmelisse


275 kr. pr. person

Køb dine billetter her

 

irmapigen

Ta' en bid mere

Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!
Ta' en bid af byen

Uge 14 - Maio

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 15 - Aamanns Etablissement

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 16 - Be Steak

Se menuen