Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 14 - Maio

Menu

Welcome drink 
-Ferrari Maximum Brut

Starter
Crispy egg with fondue of Fontina cheese, kale and fresh black truffle

First Course
Homemade meat ravioli “del plin”, butter sauce and sage

Main
Australian Angus Bavette with celeriac puree and grilled artichoke.

Dessert
Tiramisu with mascarpone cream, coffee ganache and savoiardo biscuit

Pris 375 kr. pr. person.

Køb dine billetter her

 
Adresse: Østergade 52, 1100 København K

irmapigen

Ta' en bid mere

Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!
Ta' en bid af byen

Uge 15 - Aamanns Etablissement

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 16 - Be Steak

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 17 - Café Royal

Se menuen