Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 2 - Spuntino

Menu

ANTIPASTI

Parmesan og oliven

Trøffel arancini med parmesan creme

Crostini med bacalá og bottarga

Stracciatella fra La treccia

Vitello med syltede svampe og bagna cauda

Parma skinke - 24 mdr. lagret fra Emilia Romagna

~

PASTA

Linguine med putanesca

~

HOVEDRETTER

Sødams kylling
med stegte rosenkål, mandler og pecorino

eller

Stegt kulmule
med cavolo nero og persille


450 kr. pr person
(Inkl menu, vinmenu/3 glas og vand)

Køb dine billetter til Spuntino her

irmapigen

Ta' en bid mere

Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!
Ta' en bid af byen

Uge 3 - Fleisch

Uge 3 - Fleisch
Ta' en bid af byen

Uge 4 - Vespa

Uge 4 - Vespa
Ta' en bid af byen

Uge 5 - Restaurant 56 grader

Uge 5 - Restaurant 56 grader