Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 3 - Fleisch

Menu

Rødbedecarpaccio
Jersey-mælk, sennepsfrisée & valnødder
~
Tatar
Økologisk okseinderlår, urtemayo, syltede svampe & kartoffel chips
~
Økologisk Gris fra Skjern Enge
Selleri, vinterkål & morkel-sauce
~
Chokolademousse
Brombærsorbet, blodappelsin & tørret mousse

250 kr. (Normalpris 350 kr.)
+ billetgebyr (25 kr.)

Køb dine billetter til Fleisch her

irmapigen

Ta' en bid mere

Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!
Ta' en bid af byen

Uge 4 - Vespa

Uge 4 - Vespa
Ta' en bid af byen

Uge 5 - Restaurant 56 grader

Uge 5 - Restaurant 56 grader