Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 4 - Vespa

Menu

ANTIPASTI (serveres til hele bordet)

Udvalg af grønt & salumi

Økologisk stracciatella fra La Treccia

Blæksprutte med fennikel, persille & chili

Crudo af torsk med appelsin, grønne oliven & fennikeltoppe

Karamelliseret fennikel med rosa peber, fennikelfrø, chili & radicchio

Crostini med kalvetatar

~

PRIMO

Zuppa di toscana med fagioli bianchi, cavolo nero, kartoffel & salsiccia

~

SECONDO

Kylling all´ arrabbiata med krydret tomatsauce & polenta

eller

Stegt kulmule med ragout på muslinger, porrer, jordskokker, mandler & friske urter

~

DOLCE

Luftig tiramisu med Ladyfingers, espresso punch, kakao & mascarponecreme

Pris 400 kr. pr. person
(Inkl. menu, vin ad libitum og vand)

Køb dine billetter til Vespa her

irmapigen

Ta' en bid mere

Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!
Ta' en bid af byen

Uge 5 - Restaurant 56 grader

Uge 5 - Restaurant 56 grader
Ta' en bid af byen

Uge 9 - Aamanns 1921

Uge 9 - Aamanns 1921