Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Uge 7 - Restaurant Kokkeriet

Menu

Champagne
14 serveringer
Vinmenu (6 glas)
Kaffe & Petit four

Snacks

sprøde løg – rygeost – löjrom
hønseæg – parfait – skind
okse – nælde – kastanje
vagtel – sort trompet – rapsolie
selleri – æble – drue

Amuse-bouche

rogn – glaskål – løg

Menu

kammusling – græskar – roser
jomfruhummer – kantereller – stikkelsbær
dyr – æble – kaviar
rødbede – høfløde – trøffel
gris – kartoffel – persille
oksehale – rødbede – sennep
agurk- dild – mynte
hvid chokolade – rugbrød – lavendel


Vinmenu

2016 Domaine Loew, Altenberg, Riesling Grand Cru, Alsace
2015 Domaine Bernollin, 1. Cru, Les Coères, Montagny
2010 Bargylus, Grand Vin de Syrie, Latakia
2016 Baco Noir, Henry of Pelham, Ontario
2010 La Sabina, Las Moradas de San Martín, Madrid
2013 Riesling Auslese, Kirschgarten, Weingut Phillip Kuhn, Pfalz

kr. 1600,- (normalpris kr. 1950,-)

Køb dine billetter til Restaurant Kokkeriet her

irmapigen

Ta' en bid mere

Ta' en bid af byen

Uge 6 - Letz Sushi

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 8 - Tatar

Se menuen
Ta' en bid af byen

Uge 9 - Aamanns 1921

Uge 9 - Aamanns 1921
Kampagner

Ta' en bid af byen

Køb dine billetter her!