Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kød og fisk i Irma

Kvalitet med holdning og hensyn. Hvis du deler vores passion for mad, tilbyder vi dig flere typer udvalgt kød, der kombinerer dyrevelfærd, nytænkning og velsmag

Kød og fisk

Frisk fisk fra auktion

Torsdag, fredag og lørdag er ugens tre fiskedage i Irma.

Bliv klogere på frisk fisk i Irma her
Kød og fisk

Islandsk fisk

Bæredygtig fiskeri i verdensklasse

Læs alt om fiskene her
Kød og fisk

Irmas irske lam

Irma har haft irsk lammekød i en længere årrække. Kødet kommer fra udvalgte opdrættere fra øen, hvor større eller mindre fåreflokke ses overalt i landskabet.

Læs mere her
Kød og fisk

Irma kødkvæg

Irma kødkvæg - lidt ud over det sædvanlige

Læs mere om Irma kødkvæg her
Kød og fisk

Irmas Limousinekalv

Limousine kødkvæg stammer fra Frankrig og er i dag den største kødkvægsrace i Danmark. Kendt for sin unikke kødkvalitet, hvor farven er lys, og kødet er mørt med en mindre fedtmarmorering.

KØD FRA DANSKE DYR
Kød og fisk

Irmas frilandsgris 

I Irma går vi gerne et skridt videre, hvis noget er værd at kæmpe for. Vi kæmper for, at den gode spise-oplevelse og hensynet til dyrevelfærd får lige høj prioritet.

Irmas skovgrise
Kød og fisk

Kronvildt

Krondyr er indbegrebet af vores nordiske smag. Vi har spist krondyr i flere tusinde år, og dyret har levet af vores egne vilde planter og træer.

KRONVILDT
Kød og fisk

Få mest ud af en rigtig kylling

Det behøver ikke været dyrt at spise en rigtig kylling fra friland eller økologi. Her er nemt mad til to dage på fuglen.

Find inspiration her
Kød og fisk

Bæredygtige fisk

Det blå mærke med den lille fisk betyder, at fisken kommer fra en sund bestand, og at den er fanget med hensyn til havmiljøet.

Læs mere om det sunde valg her
Kød og fisk

Loué fransk frilandskylling

Loué-kyllinger er opdrættet med adgang til den fri natur. Og det kan smages.

Bliv klogere på den franske kylling
irmapigen

I Irma har vi fokus på den gode smagsoplevelse

Måltidsmarked - genvejen til god mad

Har du travlt? Og mangler du et alternativ til fast food? I Irma synes vi ikke, at nem mad skal være hverken kedeligt eller usundt.

Her har vi samlet en række sunde og lækre retter, der er nemme og hurtige at tilberede - uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

I vores udvalg finder du blandt andet skønne salater, lækre færdigretter, udvalgt tapas og slagterens hjemmelavede færdigretter.

Til de dage, hvor der skal være tid til meget mere end madlavning. Gør hverdagen nemmere og vælg din foretrukne måltidsløsning.

Læs mere om måltidsmarkedet her >>

Kød i Irma

Irmas slagter er kendt i hele landet for have et stort udvalg af kød og kødudskæringer i høj kvalitet. Kødet er nøje udvalgt og udskåret med tanke på både smag, kvalitet og dyrevelfærd. Vores slagtermester tilbyder her slagtervarer af fineste kvalitet.

Sammen med resten af slagterafdelingen sætter slagter Anders Elong en ære i at tilbyde dig spændende udskæringer fra forskellige slagterdyr. Anders’ sans for kvalitet og nytænkning kendetegner det udvalg, du finder på irma.dk; flere gange om året bliver du fx præsenteret for spændende kød som vores kronvildt, Moulard-ænder, franske økokylllinger, skovgrise og ægte Wagyu-kød.

I Irma ønsker vi at give dig inspiration til nye og innovative middagsretter. Men vi sørger også altid for at have et bredt udvalg af de klassiske varianter af hakket kød og udskæringer, du kender, som fx kotelet, entrecote, culotte og mørbrad.

Når det handler om fjerkræ, gør vi os også umage og lader ikke kvalitet være op til tilfældighederne. Vi vælger med omhu bl.a. de bedste økologiske kyllinger, der har haft optimale levevilkår, og det kan smages i det lækre saftige kyllingekød. Vores franske frilandskyllinger er et pragteksempel på en bæredygtig produktion, som tager højde for både miljø, natur og dyrenes ve og vel.

Irma ønsker at gå forrest inden for dyrevelfærd i detailhandlen i Danmark. Og det viser vi bl.a. ved at have en række forskellige mærker af frilandskyllinger, kød fra økologiske landbrug og gennem vores samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

Du kan trygt og roligt købe kød på irma.dk. Vi er omhyggelige med at udskære, opbevare og transportere dit kød under optimale forhold. Det betyder bl.a., at dit kød først bliver skåret ud, når du har bestilt det, så det holder sig frisk længst muligt. Det betyder også, at vi pakker dine slagtervarer grundigt ind, så de er både friske og indbydende, når de bliver leveret hjem til dig.

irmapigen

Et godt måltid starter gerne med et godt stykke kød

Opskrift

Lammeculotte med majs og asparges

Opskrift

Rensdyrsteak med syltede rabarber og kartofler med rygeost

Opskrift

Skindstegt laks serveret med spinat og varm mozzarella

Opskrift

Skinkeschnitzel med ærter og løg i urtesky