Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Få mest ud af en rigtig kylling

Er det dyrt at spise en rigtig kylling fra friland eller økologi? Det synes vi ikke. Her er nemt mad til to dage på fuglen, der bare smager så meget bedre end en burkylling

Dag 1: Chicken tortilla soup

Hot suppe fra USA med masser af limesaft. Bløde tortillas skæres i strimler og ristes, før de drysses over suppen lige før den serveres. Yami!

Find opskriften her

Dag 2: Sushi med teriyakikylling og avocado

Allerede aftenen før vender vi kyllingen i teriyakisauce. Du kan vælge den nemme rulle hvor alt rulles ind i tang, eller en inside out rulle hvor risen vender udad.

Find opskriften her

Dag 1: Hønsekødsuppe med peberrodsskum

Det er for børn: Kom lidt kogt pasta i suppen! Server peberrodsskum on the side til de voksne.

Find opskriften her

Dag 2: Tarteletter med kylling og svampe

Med hjemmelavede tarteletter af butterdej, fordi det smager bedst.

Find opskriften her