Opdrættet med adgang til den fri natur
Duc De Mayenne er en frilandskylling opdrættet efter principperne i ’Label Rouge’. Det er en af de højeste kvalitetsstandarter indenfor fødevarer i Europa.
Frilandskyllingen er en original race. Den er opdrættet med respekt og med dyrevelfærd i højsædet, hvilket mange forbrugere ønsker i dag.
Label Rouge er det franske landbrugsagenturs mærkningsordning og en unik garanti for et af Europas strengeste regler for dyrevelfærd. Label Rouge er opdrættet efter 3 hovedprincipper, som garanterer at forbrugeren får en fødevare i en kvalitetsklasse, der er helt sin egen.
Duc De Mayenne er frilandskylling i særklasse og som er opdrættet efter strenge principper, hvilket afspejler sig i spisekvaliteten.
Hver eneste kylling er mærket med det statskontrollerede garantisegl ”Label Rouge”. Det røde og hvide logo har siden 1960 stået for tradition, dyrevelfærd, fremragende kødkvalitet og en unik smagsoplevelse. Og opdrættet sker under nøje hensyntagen til miljøet.
Kødet fra Duc De Mayenne frilandskyllingerne er meget velsmagende og egner sig til alle former for madlavning både i ovn, gryde, grill eller på pande.