Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Duc De Mayenne fransk frilandskylling

Opdrættet med adgang til den fri natur

Duc De Mayenne-kyllinger er ikke et hvilket som helst stykke fjerkræ

Duc De Mayenne er en frilandskylling opdrættet efter principperne i ’Label Rouge’. Det er en af de højeste kvalitetsstandarter indenfor fødevarer i Europa.

Frilandskyllingen er en original race. Den er opdrættet med respekt og med dyrevelfærd i højsædet, hvilket mange forbrugere ønsker i dag.

Label Rouge er det franske landbrugsagenturs mærkningsordning og en unik garanti for et af Europas strengeste regler for dyrevelfærd. Label Rouge er opdrættet efter 3 hovedprincipper, som garanterer at forbrugeren får en fødevare i en kvalitetsklasse, der er helt sin egen.

Frilandskylling i særklasse

  1. Friland. Kyllingerne er opdrættet i små grupper og har masser af plads. Fra tidlig morgen til sen aften har de adgang til et stort græsområde med træer og buske, hvor de kan leve et naturligt liv

  2. Langsom vækst. Det er kun langtsomvoksende landracer egnet til udendørs avl der bruges i ’Label Rouge’ programmet når det gælder kylling. Opdrætstiden er mindst 81 dage – dvs. dobbelt så lang tid som en alm kylling og ca en tredjedel længere end fritgående kyllinger

  3. Vegetabilsk foder: Fuglene fodres udelukkende med naturligt vegetabilsk foder med mindst 75% korn, hovedsageligt fra lokal dyrkning suppleret med vitaminer og mineraler. Derudover spiser kyllingerne insekter og græs fra markerne når de er ude.

Duc De Mayenne er frilandskylling i særklasse og som er opdrættet efter strenge principper, hvilket afspejler sig i spisekvaliteten.

Label Rouge

Hver eneste kylling er mærket med det statskontrollerede garantisegl ”Label Rouge”. Det røde og hvide logo har siden 1960 stået for tradition, dyrevelfærd, fremragende kødkvalitet og en unik smagsoplevelse. Og opdrættet sker under nøje hensyntagen til miljøet.

Kødet fra Duc De Mayenne frilandskyllingerne er meget velsmagende og egner sig til alle former for madlavning både i ovn, gryde, grill eller på pande. 

 

irmapigen

Fire inspirerende opskrifter med kylling

Opskrift

Kylling med olivenfyld

Opskrift

Tarteletter med kylling og svampe

Opskrift

Ovnbraiseret kylling i bouillonsky

Opskrift

Kylling og bulgur med dadler