Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Loué fransk frilandskylling

Opdrættet med adgang til den fri natur

Loué-kyllinger er ikke et hvilket som helst stykke fjerkræ

- og det kan smages!

Fri opvækst

Kyllingerne lever i mindst 84 frie dage under åben himmel blandt buske og træer. Det er næsten dobbelt så lang tid som konventionelle kyllinger. Og de mæsker sig i rent vegetarisk GMO-frit foder med majs og korn fra lokalområdet, som kontrolleres efter alle kunstens regler.

Smagen af det gode liv

Loué-kyllinger er ikke et hvilket som helst stykke fjerkræ - og det kan smages! Men et er smagen, noget andet er dyrevelfærd. 

Kyllingerne opdrættes i såkaldt fuld frihed, dvs. uden hegn i et geografisk afgrænset område omkring regionerne Sarthe, Mayenne og zoner grænsende op til Sarthe. Loué kyllingen er certificeret med den franske ordning Label Rouge. En ordning, der meget i tråd med Irmas værdier, fokuserer på BÅDE dyrevelfærd såvel som høj kvalitet og smag.

irmapigen

Fire inspirerende opskrifter

Opskrift

Kylling med olivenfyld

Opskrift

Persillestegt kylling

Opskrift

Hønsekødsuppe med peberrodsskum

Opskrift

Tarteletter med kylling og svampe

Label Rouge

Hver eneste kylling er mærket med det statskontrollerede garantisegl ”Label Rouge”. Det røde og hvide logo har siden 1960 stået for tradition, dyrevelfærd, fremragende kødkvalitet og en unik smagsoplevelse. Og opdrættet sker under nøje hensyntagen til miljøet.

Kødet fra Loué frilandskyllingerne er meget velsmagende og egner sig til alle former for madlavning både i ovn, gryde, grill eller på pande. 

 

irmapigen

Er du lige så glad for den franske historie som os? Så del den med dine venner.