Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Froya Lakseloins

Luksus-laks fra de norske farvande

Luksus-laks

Oppe nordpå, langt forbi Bergen og Oslo, og endnu længere oppe end Trondhjem, ligger en by, hvor laks i verdensklasse bliver fanget og solgt. 

Der er tre faktorer, som gør, at netop Froya laks er en luksus-laks.

1. Laksen håndplukkes og kun de aller fineste benfri stykker finder vej til vores kølediske. Fra laksen er sprællevende til den er færdigpakket og klar til køl går der kun to timer. 

2. Samtlige stykker laks er sushikvalitet, og kan nydes rå. Stykkerne er ensartet hele stykker. Midterstykket på laksen er lidt federe og saftigere og giver ekstra god smag, når du tilbereder fisken på grill, ovn eller stegepande. 

3. Laksen lever i farvandet omkring Froya, og det ikke nogen hemmelighed, at omgivelserne giver de helt rette betingelser for et maritimt havmiljø, som er kendt i hele verden, som noget af det ypperste. Tidevand og stærk strøm skyller konstant ind mod land, hvilket giver et rent og næringsrigt vand, og optimale levevilkår for laksen. 

Nyhed i Irma

Froya lakseloins er en nyhed i Irma, og vi tør roligt anbefale den til dig. Hvad end du bruger den til tapas, sushi eller i en salat, så er du sikker på, at blive vild med smagen. 

irmapigen

Find inspiration i køkkenet

Opskrift

Rugbrød med laks og flødeost

Opskrift

Rossinis røget laksefilet med Baerii Caviar og cremet citroncreme

Opskrift

Laksesalat med wasabidressing