Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gris Lam & Co

Økologisk frilandskød fra Sjælland og øerne

irmapigen

Fra marker under Sjælland og øernes himmelstrøg

En højere enhed

Der er kødets kvalitet og så er der etikken omkring dyrevelfærd.

Hvis begge dele går op i en højere enhed smager kødet ganske enkelt bedre. Gris, Lam & Co leverer kun udvalgte udskæringer fra udvalgte landmænd på Sjælland og øerne. Vores hjertesager er dyrevelfærd, økologi og ikke mindst bæredygtighed.

Kom med forbi Gris Lam & Co., når Maria, som er direktør, forklarer, hvordan man laver kød i så høj en kvalitet, at det kun kan købes nøje udvalgte steder, som i Irma og på byens bedste restauranter. 

Fuglebjerg

Gården ligger i Fuglebjerg lidt udenfor Krummerup. Her har Bjørn og Lise en lille besætning af økologiske frilandsgrise og Limousinekvæg. Dyrene græsser hele sommeren på engene ved Tystrup sø. Markene omkring gården dyrkes økologisk til foder.

Strandegaard på Feddet

På Strandegård og Feddet producerer Ivan oksekød fra racen Skotsk Højlandskvæg og lammekød. Alt er økologisk og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Dyrene græsser på engene på Feddets fredede arealer ud til Østersøen og Præstø Fjord. Her findes et meget varieret udbud af græs og planter.