Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gris Lam & Ko

Økologisk frilandskød fra Sjælland og øerne

Smagen af god samvittighed

Gris Lam & Co er 100% dansk økologisk kød, pølser og charcuteri fremstillet med omhu, passion og faglig stolthed i eget slagteri ved Roskilde. Kødet kommer fra mindre danske gårde, hvor nærhed og samarbejde er i højsæde. 

For at gøre afstanden fra gård til slagteri så kort som muligt, samarbejder den lille producent med en række lokale slagtehuse rundt om i landet. Det sikrer en høj dyrevelfærd, og er samtidig med til at bevare arbejdspladserne ude i landkommunerne. Gris Lam & Co er en lille familiedrevet virksomhed med store ambitioner.

De tror på nærhed og lokalt samarbejde. De tror på det gode håndværk, og på at sand kvalitet ikke er mulig uden grundlæggende respekt for miljø, dyr og mennesker.

Hvidkildegård

Vil du se Danmark smukkest, så smør en madpakke og gå en tur ud på Skejten på kanten af Guldborgsund. Du kan parkerer ved Fuglsang Herregård og Kunstmuseum.

Skejten er kendt for sin skønne natur, og den nyder Rene og Pernilles limousiner godt af. De står for naturplejen her på et af ubetinget smukkeste steder.