Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas frilandsgris 

Den lille glade frilandsgris

Det gode griseliv

I Irma går vi gerne et skridt videre, hvis noget er værd at kæmpe for. Vi kæmper for, at den gode spise-oplevelse og hensynet til dyrevelfærd får lige høj prioritet. Under navnet Irmas Udvalgte finder du kød, der lever op til dette krav.

Produktionen af Irmas Udvalgte Frilandsgris tager i udstrakt grad hensyn til grisenes naturlige adfærd. Grisene fødes i hytter på friland, og smågrisene lever sammen med soen de første fem uger af deres liv. Her har de mulighed for at die og motionere. Som slagtegrise lever de i stalde, hvor de har næsten dobbelt så meget plads at bevæge sig på i forhold til almindelige grise. De har masser af halm og adgang til løbegårde i det fri. 

Grisen må først slagtes efter at have været tilbageholdt i dobbelt så lang tid, efter endt behandling, som almindelige slagte-grise. De strenge regler resulterer i kød af høj kvalitet, og de vidtstrakte hensyn til dyrevelfærd betyder, at kødet anbefales af Dyrenes Beskyttelse.

Trynen i jordet og halen i vejret

Produktionen af Irmas Udvalgte Frilandsgris tager i udstrakt grad hensyn til grisenes naturlige adfærd. Grisene fødes i hytter på friland, og smågrisene lever sammen med soen de første fem uger af deres liv. Her har de mulighed for at die og motionere.

Som slagtegrise lever de i stalde, hvor de har næsten dobbelt så meget plads at bevæge sig på i forhold til almindelige grise. De har masser af halm og adgang til løbegårde i det fri.

Hvis en Frilandsgris har behov for medicinsk behandling, kan det kun ske efter aftale med en dyrlæge. Grisen må først slagtes efter at have været tilbageholdt i dobbelt så lang tid, efter endt sygdom, som almindelige slagte-grise. De strenge regler resulterer i kød af høj kvalitet, og de vidtstrakte hensyn til dyrevelfærd betyder, at kødet anbefales af Dyrenes Beskyttelse.