Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas kviekød

Er der en grund til at vælge Irmas kviekød? Ja, der er faktisk 10.

Er oksekød bare oksekød?

Mange danskere forbinder oksekød med en middag, der skal være noget særligt. Ikke mindst nu, hvor sæsonen for at hygge sig inden døre med simreretter eller en god bøf er på vej. Men oksekød er vel bare oksekød? Ikke helt…

 

5 ting, vi synes, du skal vide om Irmas oksekød fra kvier.

1: Kød fra kvier er kendt for sin naturlige mørhed. Det skyldes at de unge dyr har kortere fibre i musklerne.

2: Modningen er helt naturligt med til at gøre kødet mere mørt og udvikle smagen. Kødet modner i 12 og op til 28 dage, afhængigt af udskæringen.

3: Bøffer fra kvier er lidt lysere end andre typer oksekød.

4: Kvierne er maks. 3,5 år gamle. Det er med til at bevare mørheden.

5: Blandt de populære udskæringer er ribeye, culotte, cuvette, tyndsteg, filet og hakkekød.

 

Yderligere 5 ting, vi synes, du skal vide om Irmas oksekød fra kvier.

1: Meget oksekød kommer fra malkekøer, der er ikke længere kan bruges i mælkeproduktionen. Sådan er det ikke med Irmas Kvier. En kvie er en ung ko, der endnu ikke har kælvet.

2: Kvien er opdrættet for at få det bedst mulige kød.

3: Dyrevelfærden er i orden for Irmas kvier. Om sommeren vil de typisk være på marken, mens de går i løsdriftsstalde med god plads om vinteren.

4: Transporttiden til slagteriet overstiger aldrig tre timer.

5: Kød fra kvier er kendt for sin naturlige mørhed. Det skyldes at de unge dyr har kortere fibre i musklerne.

irmapigen

4 opskrifter med Irmas kviekød som er værd at prøve

Opskrift

Hjemmebagte sliders boller

Opskrift

Tortellini og ungokse i hvidløgssky

Opskrift

Medaljoner med friskost basilikum og tomat

Opskrift

Tyndstegsfilet med pebersauce