Den gode smag og konsistens
Irma har haft irsk lammekød i en længere årrække. Kødet kommer fra udvalgte opdrættere fra øen, hvor større eller mindre fåreflokke ses overalt i landskabet.
Det er ikke for ingenting, at Irland bliver kaldt den grønne ø. Klimaet omkring Nordatlanten er ideelt til fåreavl på grund af det tempererede klima, hvor Golfstrømmen med milde vintre og gavmilde regnmængder giver frodigt og saftigt græs, der vokser overalt. Her kan fårene græsse - både på stejle klippefremspring og på den mere jævne landbrugsjord, der findes inde i landet.
Irmas irske lammekød er berømmet for sin smag og gode konsistens – og et oplagt bud til en middag nu, hvor efteråret er på vej.
Der findes også godt lammekød fra andre steder i Europa. Men Irland kan levere i en kvalitet og mængde, der passer til Irma – uden at lammekødet skal transporteres på tværs af kloden.
Mens fåreavl andre steder i verden ofte er centreret i meget store enheder, er fårehold i Irland stadig en del af et traditionelt landbrug, der ofte er gået i arv fra generation til generation.