Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas irske lam

Den gode smag og konsistens

Irsk lammekød

Irma har haft irsk lammekød i en længere årrække. Kødet kommer fra udvalgte opdrættere fra øen, hvor større eller mindre fåreflokke ses overalt i landskabet.

Det er ikke for ingenting, at Irland bliver kaldt den grønne ø. Klimaet omkring Nordatlanten er ideelt til fåreavl på grund af det tempererede klima, hvor Golfstrømmen med milde vintre og gavmilde regnmængder giver frodigt og saftigt græs, der vokser overalt. Her kan fårene græsse -  både på stejle klippefremspring og på den mere jævne landbrugsjord, der findes inde i landet.

Irmas irske lammekød er berømmet for sin smag og gode konsistens – og et oplagt bud til en middag nu, hvor efteråret er på vej.

Hvorfor Irsk lammekød?

Der findes også godt lammekød fra andre steder i Europa. Men Irland kan levere i en kvalitet og mængde, der passer til Irma – uden at lammekødet skal transporteres på tværs af kloden.

Fåreavl

Mens fåreavl andre steder i verden ofte er centreret i meget store enheder, er fårehold i Irland stadig en del af et traditionelt landbrug, der ofte er gået i arv fra generation til generation.

 

 

Smag på lammet

Opskrift

Ovnstegt lam med kartoffel/kikærtemos

Opskrift

Lammespyd

Opskrift

Lammekød i rød karrysauce

Opskrift

Festlig lammekrone