Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Islandsk fisk

Bæredygtig fiskeri i verdensklasse

Islandsk fisk

I Irma har vi meget at takke Island for. De introducerede os til chokoladelakridsen, skyren, flagesalten og i år har vi fået mulighed for udvide vores nordiske horisonter med fisk i verdensklasse. 

Irmas fisk fra Island er fanget med bæredygtigt fiskeri på krog og line og alle er MSC-mærket, undtaget Fjeldørred, som er opdrættet i krystalklart iskoldt vand ved hjælp af bæredygtigt grøn energi. 

 

irmapigen

Se hvilke islandske fisk som du kan fange hos Irma

Langefilet

En mager fisk med hvidt, fast kød som minder om torsk. Lange er også en af de største arter indenfor torskefamilien. Krogfanget og MSC-mærket, hvilket står for bæredygtigt fiskeri.

Kullerfilet

Kullerfilet er en mager fisk med hvidt velsmagende kød som minder om torsk, men har en mere fast konsistens og fik struktur.

Den er krogfanget og MSC-mærket, hvilket står for bæredygtigt fiskeri.

Fjeldørredfilet

Islands rene vand er perfekt til opdræt af fjeldørreder. Ifølge gourmetkokke dette en af de fineste fisk. Den minder om laks, men vokser langsommere og er mere fast i kødet.

Torskefilet

En mager fisk med sit hvide saftige kød i store faste flager. Kan tilberedes på utallige måder. Torskefiletten er krogfanget og MSC-mærket, hvilket står for bæredygtigt fiskeri.

Rødfiskefilet

Rødfisken lever på dybt vand, hvilket gør kødet ekstra delikat og fast. Rødfisken er også krogfanget og MSC-mærket, hvilket står for bæredygtigt fiskeri.

irmapigen

Irmas kærlighed for Island og ansvarlighed

Kød

Bæredygtige fisk

Det blå mærke med den lille fisk betyder, at fisken kommer fra en sund bestand, og at den er fanget med hensyn til havmiljøet.

Læs mere om det sunde valg her
Kolonial

Smagen af det dybe, blå hav

Irmas islandske flagesalt

Læs mere her
Mærkninger

Forskellige mærker

Opskrift

Torsk med lynstegt savojkål og æble