Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vi tager desværre ikke imod flere bestillinger

Bestillingsfristen er overskredet og du kan derfor ikke længere reservere varen. Henvend dig gerne i din lokale Irma, som måske kan hjælpe dig.

Bestil en 1/2 skovgris

Nu har I mulighed for at få en helt unik oplevelse med Irmas skovgris i ugerne op til jul. Bestil en halv julegris og kom helt tæt en på, hvordan julens retter kommer fra en gris, der har haft et liv med mest mulig fokus på dyrevelfærd og kvalitet. Bestil jeres halve skovgris her på siden. Efter bestilling kontakter slagteren jer og aftaler, om I vil være med til udskæringen eller i bare vil hente den halve gris pakket og parat. I kan naturligvis også tale om, hvorvidt I har særlige ønsker til udskæringer.

Skovgris til dig og dine venner

Du kan sagtens alliere dig med venner, naboer, din madklub, andre familier - eller en god kummefryser.  Der er meget kød på en halv gris: Ca. 25-30 kilo. 

Udover traditionelle udskæringer som flæskesteg, ribbensteg, koteletter og bacon, har du også mange andre andre muligheder. Alt sammen noget, du kan tale med din slagter om.

Fra skovgris til konge af Nørrebro

Værsgo: Her er en halv skovgris. Irma sendte vores bedste gris til Grisen på Nørrebro, hvor Umut Sakarya sætter nye standarder for danske klassikere – også dem fra grillbaren. Han skabte seks opskrifter, der gør skovgrisen ære. 

Træd indenfor hos Grisen her