Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Poppelgris

Griseglæde blandt poppeltræer

Opvækst under åben himmel

På faremarkerne går grisene i skyggen af popler, og når trækronerne har vokset sig store nok, høstes de til økologisk biobrændsel. Smågrisene vokser op i fred og ro og dier hos soen i to til fire uger længere end økologikravet. Det er dyrevelfærd i top, og det kan naturligvis også smages. Det er økologisk svinekød i særklasse - smagfuldt, fast og saftigt.

Et liv blandt poppeltræer

Poppelgrise bruger hele 10 uger sammen med soen, hvilket giver stærke og sunde grise, og er et godt naturligt afsæt for et sundt griseliv. Smågrisene vokser op i fred og ro, og dier hos soen i to til fire uger længere end økologikravet. Dyrevelfærden er med andre ord i top, og det kan smages. 

I skyggen af de store poppeltræer, går grisene rundt på faremarkerne. Når trækronerne har vokset sig store og fine, høstes de til økologisk biobrændsel.

irmapigen

Irma og glæden ved god mad

Mærkesager

Bæredygtige fisk er gudespise

Det blå mærke med den lille fisk betyder, at fisken kommer fra en sund bestand, og at den er fanget med hensyn til havmiljøet.

BÆREDYGTIG FISK I IRMA
Mærkesager

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere
Mærkesager

Mærkninger

Læs om de forskellige mærker, som du kan finde i din Irma.

MÆRKNINGER
Mærkesager

Irmas hjerte banker for dyrevelfærd...

Vi har derfor gjort det nemmere for dig at finde frem til den i vores butikker.

LÆS MERE OM DYREVELFÆRDSHJERTET HER