Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Poppelgris

Griseglæde blandt poppeltræer

Opvækst under åben himmel

På faremarkerne går grisene i skyggen af popler, og når trækronerne har vokset sig store nok, høstes de til økologisk biobrændsel. Smågrisene vokser op i fred og ro og dier hos soen i to til fire uger længere end økologikravet. Det er dyrevelfærd i top, og det kan naturligvis også smages. Det er økologisk svinekød i særklasse - smagfuldt, fast og saftigt.

Et liv blandt poppeltræer

Poppelgrise bruger hele 10 uger sammen med soen, hvilket giver stærke og sunde grise, og er et godt naturligt afsæt for et sundt griseliv. Smågrisene vokser op i fred og ro, og dier hos soen i to til fire uger længere end økologikravet. Dyrevelfærden er med andre ord i top, og det kan smages. 

I skyggen af de store poppeltræer, går grisene rundt på faremarkerne. Når trækronerne har vokset sig store og fine, høstes de til økologisk biobrændsel.