Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Prøv smagen af Livø Angus

Livø er statsejet, har været fredet siden 1980 og i et kvart århundrede har øen været dyrket som 100 % økologisk landbrug.

Livø Angus

På Livø forener vi god smag og god trivsel. De økologiske Angus kvæg lukkes på græs i det tidlige forår og tager for sig af den alsidige og økologiske kost så længe af året, der er muligt. Diversiteten i kosten er det, der giver Angus kødet sin helt unikke og eksklusive smag.  

Produktionen af Angus kvæg overholder Natur- og Erhvervsstyrelsen økologikontrol og samtidig hjælper kvæget med at passe naturen, således at plante- og dyrelivet er i balance og kødet er også anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Dét mener vi er den rigtige måde at have kvæg på. Ved at købe økologisk Angus oksekød fra Livø, støtter du den bæredygtige drift på øen.

Økologisk Angus oksekød sælges kun i begrænsede mængder.

Hvad kan du bruge udskæringerne til?

Mangler du en god idé til, hvad du skal lave med angus oksetykkam? Eller en ny måde at lave din bøffer på? Vi har lavet 8 opskrifter, som passer til nogle af udskæringerne med økologisk Angus oksekød.

Opskrift

Entrecote med citron og rucola

Opskrift

Steak og fritter med romescosauce

Opskrift

Teriyaki tykkam med svampe og ris

Opskrift

Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe

Opskrift

Rib eye muscovado

Opskrift

Langtidsbraiseret bov

Opskrift

Medaljoner med friskost basilikum og tomat

Opskrift

Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurt