Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Prøv smagen af Livø

Livø er statsejet, har været fredet siden 1980 og i et kvart århundrede har øen været dyrket som 100 % økologisk landbrug.

Livø, Limfjordens grønne perle

Glæd dig til udskæringer fra fritgående dådyr fra Livø, så du kan du tilberede vildt i særklasse.

Den lille ø i Limfjorden har en betagende smuk og varieret natur med et rigt dyreliv. På spidsen af den fredede og utilgængelige Livø Tap lever sæler, mens rådyr og dådyr i flokkevis græsser i skovene og på markerne.

Om foråret græsser også økologisk Angus kvæg på markerne.

Livø er statsejet, har været fredet siden 1980 og i et kvart århundrede har øen været dyrket som 100 % økologisk landbrug.

En charmerende lille ø med en lang økologisk historie.

Når du spiser dådyrkød fra Livø, er der saft, kraft og smag fra naturen og havet omkring øen.

Hvad kan du bruge udskæringerne til?

Mangler du en god idé til, hvad du skal lave med angus oksetykkam? Eller en ny måde at lave din bøffer på? Vi har lavet 8 opskrifter, som passer til nogle af udskæringerne med økologisk Angus oksekød.

Opskrift

Entrecote med citron og rucola

Opskrift

Steak og fritter med romescosauce

Opskrift

Teriyaki tykkam med svampe og ris

Opskrift

Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe

Opskrift

Rib eye muscovado

Opskrift

Langtidsbraiseret bov

Opskrift

Medaljoner med friskost basilikum og tomat

Opskrift

Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurt