Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rossini laks

Særligt god laks

En af de mest foretrukne spisefisk her i Danmark er laksen. Den er mild i smagen, kan tilberedes på et utal af måder, og er derfor superlet tilgængelig for mange. Og laks er som bekendt ikke bare laks.
Hos Rossini laves laks i verdensklasse, og I Irma findes et bredt udvalg fra netop Rossini. Her er håndværket og tilberedningen i centrum, selvfølgelig sammen med det, som det hele drejer sig om – nemlig de allerbedste laks.

Mulighederne er mange

Blandt andet er der skotsk laks, som bliver håndsaltet og tilsat enebær og krydderier. Herefter ryges laksen på gammeldags maner over egetræssmuld fra whiskytønder, hvilket giver laksen en sødlig eftersmag. Eller hvad med en økologisk variant af den skotske laks? Én bid af den bør være nok til at overbevise enhver om at den har haft rigeligt med grunde til at svinge med halen.
Begge varianter er skåret horisontalt hvilket giver lange, brede og helt rene skiver laks vi kalder det longsliced laks. 

I udvalget findes også flere varianter af varmrøget laks; en med peber og en med hvidløg. Og så er der naturligvis de helt klassiske tilberedninger som gravad laks og røget laks i skiver.

Med andre ord er det en ren fest for lakseelskeren at gå på opdagelse i Rossinis veltillavede varianter af den lyserøde spise. Find de forskellige varianter i din lokale Irma. 

irmapigen

Brug laks i køkkenet

Opskrift

Rødbede gravad laks

Opskrift

Sød-sur østersølaks med rugbrødskrymmel

Opskrift

Asparges med røget laks

Opskrift

Wraps med røget laks