Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stenbiderrogn

Havets guld!

En mundfuld lykke

Højsæson for stenbiderrogn er meget kort, typisk fra februar til april, derfor gælder det om at slå til mens man kan. 

Som altid har vi sikret en høj kvalitet, og du skal glæde dig til, at sætte tænderne i vinterens delikatesse.

Hvilken er din favorit?

Stenbiderrogn kan nydes på mange måder! Og vi elsker hver og en.

Blandt vores favorittilbehør er naturligvis klassikeren med blinis. Men stenbiderrogn med avokado, creme fraice og rødløg er også højt på listen. 

irmapigen

Inspiration til stenbiderrognen

Opskrift

Avokadotatar med stenbiderrogn

Opskrift

Pocheret æg med lakserogn

Opskrift

Dampede forårsløg med æg og stenbiderrogn

Opskrift

Blinis med hellefisk, laks og rogn