Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kolonial

Her finder du alt fra ris til pasta og bælgfrugter

Smag på hele verden

Smagen af det dybe, blå hav

Irmas islandske flagesalt

Læs mere her
Bagning

Irma stopper salg af konventionelt mel

Fremover kan kunderne i Irma udelukkende vælge mellem forskellige typer økologisk mel.

ØKOLOGISK MEL
Ris, bønner og pasta

Cirkler af ren energi

Hvem har ikke brug for et skud energi? Lad os spise os til ny energi.

Læs mere her

Kolonial

Irmas kolonial-afdeling giver dig spændende specialiteter fra ind- og udland og morgenmadsprodukter samt lækre snacks i høj kvalitet

Vi har hylderne spækket med kvalitetsvarer herunder mange af vores egne mærker, hvor kvalitet og god smag er i højsædet. Vi vælger nøje vores varer, og det gælder ikke mindst kolonialvarerne. Vi har sørget for, at du kan handle alle dine klassiske indkøbsvarer som havregryn, flåede tomat, salt, rapsolie og ketchup. Men du kan også være sikker på at blive inspireret, når du eksempelvis bladrer igennem de mange spændende tapenader, saucer og særlige ingredienser til dit bagværk. 

I Irma kan du lade dig inspirere til at prøve nye og spændende ting i dine retter. Vi er glade for at tilbyde dig en masse anderledes varer, der spicer hverdagen op, og som du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med. Derfor leder vi hver dag i hele verden efter særlige ingredienser i høj kvalitet, som gør det sjovt og spændende at stå køkkenet. 

Vi ønsker at overraske dig med nye saucer og krydderier, som er prikket over ièt, når man eksperimenterer med fx asiatisk wok, kreolske gryderetter og italienske tomatsalater. Prøv balsamico perler, som giver små lækre smagseksplosioner i salaten eller den krydrede marokkansk tagine sauce fra Al´fez, som giver dig et perfekt udgangspunkt for lækre marokkanske retter. 

Kvaliteten i vores kolonialvarer gælder ikke eksotiske ingredienser, men gælder også for de allermindste. Børnemad og kvalitet hænger unægteligt sammen. Vi har kun varer til dit barn, som opfylder de strengeste krav til kvalitet og ernæring. Det gælder både Hipps frugtmos på glas, modermælkserstatning fra NAN og Allomin samt Sempers grød, vælling og gryn. 

irmapigen

På dåse, i glas og fra karton. Konserves er altid klar til at hjælpe madlavningen på vej

Opskrift

Kikærter og linser med gulerødder og babyspinat

Opskrift

Fuldkornsrisotto med græskar og salvie