Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grød

Lad hver dag være en grøddag

Der er noget i grøde...

I gamle dage talte man om, at der kunne være grøde i noget. Det betød en begyndende vækst og begejstring, men udtrykket er i dag ligeså outdated, som ’grød’ var indtil for nogle få år siden. Men nu synes der igen at være grøde i GRØD.

 

Irma & Grød

Irma & GRØD. To virksomheder som har mere til fælles, end man umiddelbart skulle tro. Begge er født på Nørrebro, begge har et bankende madhjerte og begge har en simpel vision; at få danskerne til at nyde mad. 

Derfor er vi også ekstra stolte, når vi præsenterer vores nye samarbejde. Sammen har vi nemlig været i køkkenet, og har kreeret verdens bedste granola (synes vi ihvertfald selv) og skønne hverdags grød "to go".

Verdens, måske, bedste granola

Vi ved det, og I ved det. Granola er ikke bare en kedelig müsli. Især ikke hvis det er GRØD som er skaberen bag. Lasse, som er ejeren af GRØD, startede for et par år tilbage med at finde ingredienserne til vores 3 granolaer. De er alle økologiske, fyldt med bl.a. nødder i store mængder og så er de glutenfrie. 

Og spørger vi Lasse, hvorfor han egentlig har valgt at arbejde sammen med Irma, er årsagen ganske enkel ifølge Lasse; fordi kæden  ”går mere op i smag og kvalitet end dødssyge excel-ark.” 

 

Grød "to go"

Ud med cupnoddles og ind med instant grød. Du skal blot hælde kogende vang i bægeret og lader den trække et par minutter. Derefter rører du rundt og tilføjer til sidst toppings fra top-bægeret.

Denne variant er med quinoa, mandler og dadler.

 

En grøn grød

GRØDS Instantgrøden kommer i 4 forskellige smagsvarianter, er økologisk, glutenfri og helt uden e-numre – præcis som vi kan lide det i Irma.

Grøden kan, lige som den nye granola fra GRØD, spises hele dagen, som snack, mellemmåltid eller som topping i dessertkøkkenet.

 

irmapigen

To gode grød fra Lasse, som du selv kan lave

Opskrift

Risengrød med estragonsukker, pære og ristede hasselnødder

Opskrift

Chiagrød