Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas fonder

Simret på rene råvarer

En klasse for sig

"Det har altid undret mig, at man ikke kunne købe en ægte fond i supermarkederne. Der måtte da være mange andre end mig som kunne se det oplagte i at købe en ægte fond og derved slippe for det tidskrævende arbejde med at koge selv", siger Henrik Jørgensen, manden bag Sauce Umami, der har skabt Irmas fonder. 

For at sikre, at en fond får saft og kraft, kræver det gode råvarer og tro mig, jeg har mange gange købt kalveben, grønstager samt urter og endt med et trist resultat. Hvis ikke råvarerne er i orden, bliver fonden derefter. Udover gode råvarer, kommer den helt rigtige tilberedning som er mindst lige så vigtig". 

Hummerfond

Vores hummerfond er i en klasse for sig!

Simret på rene råvarer, og skabt fra bunden. Den har simret i mindst 5 timer på hele hummerhoveder, Blue Swimmer krabber og blåmuslinger. En ren fond, uden nogen tilsætningsstoffer. 

Grøntsagsfond

Denne fond har simret i ikke mindre end 18 timer!

Den er lavet helt fra bunden og har simret på friske grøntsager som løg, gulerødder, selleri, tomater, porre, laurbærblade og hele peberkorn. 

Og så er den naturligvis uden tilsætningsstoffer. 

Kyllingefond

Vores kyllingefond er skabt helt fra bunden. 

Den har simret i mindst 18 timer på ben og vinger fra frilandskyllinger, friske grøntsager som løg, gulerødder, selleri og laurbærblade - og naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. 

Oksefond

Denne oksefond er langt ud over det sædvanlige. 

Den er skabt helt fra bunden ved at have simret i mindst 18 timer på kødfulde ben fra Black Angus frilangskvæg og friske grøntsager som tomater, løg, gulerødder og selleri.

Og så har vi naturligvis ikke brugt tilsætningsstoffer. 

irmapigen

Opskrifter med Irmas fonder

Opskrift

Sauce Bordelaise

Opskrift

Vintergryde

Opskrift

Thai-kyllingesuppe med chili og lime

Opskrift

Stegt torsk med karrysauce og pastinak