Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Læsk

Økologisk, dansk kombucha

Sodavandens svar på langtidshævet surdejsbrød

Kombucha er sodavandens svar på langtidshævet surdejsbrød. Det er en fermenteret og spontangæret alkoholfri cider brygget på økologisk te, blomster, aktiv bakteriekultur – og tålmodighed. Et godt alkoholfrit alternativ til maden eller bare en sundere tørstslukker.

Historien om kombucha

Ikke alle danskere kender kombucha, men det er en ældgammel, formentlig kinesisk eller japansk, metode til at lave en alkoholfri, læskende drik baseret på te. Selve processen er te tilsat sukker, der gærer og danner alkohol, som omdannes til forskellige syrer ved hjælp af bakterier – en såkaldt scoby, der er en gær- og baktieriekultur og minder lidt om det, man kender som en eddikemoder.

Efter 1-2 ugers gæring er drikken klar. Den har en frisk og syrlig smag , og kombucha danner desuden naturlig kulsyre som champagne, og sammen med syren giver det en frisk og læskende drik.

Nyhed! Gourmetsodavand

Læsk er på banen med en herlig nyhed!

Swizzle er en gourmetsodavand lavet med rigtige råvarer; friske juicer, frugteddiker og søde elementer fra naturen, blot tilsat lidt blid brus.

Smagen er frisk og læskende, og syrligheden ligger et sted mellem kombucha og almindelig sodavand, blandt andet grundet den dobbeltfermenterede cidereddike som Nordhavn Eddikebryggeri laver på danske økologiske frugter.

Server gerne sodavanden i et lav glas, godt fyldt med is, for den optimale nydelse

irmapigen

Irma og de gode varer

IRMA NYHED
Mejeri

Græsmælk

Mælk fra køer som kun spiser græs

Læs mere om græsmælk her
Kød og fisk

Naoki by Letz Sushi

Take-away sushi i verdensklasse

Læs mere om "Naoki by Letz Sushi" her.
Kolonial

Grød

Der er noget i grøde

Læs mere om Grød her
Brød

Engelske muffins

Mmm... Irmas engelske muffins er tilbage!

Læs mere om de økologiske engelske muffins her