Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Meyers spreads

Det er ikke alene smørret, der gør'et

Hyggemad!

Meyers har med forankring i nordiske råvarer og inspiration fra Spaniens tapas og Mellemøstens mezze udviklet en række små smagsoplever, der kan nydes og sammensættes nøjagtigt som du selv har lyst og sult til – og som med fordel kan deles med venner og familie ved spisebordet eller over en picnic.

Produkterne er lavet af rene råvarer og økologiske, hvor det er muligt. Meyers produkter er produceret på deres eget mejeri på Fyn.

Produkterne kan bruges som sandwich-spread, vegetarisk pålæg, som dip og dyp, kold sauce, dressing til salat eller som smagspift i dine gryde og ovnretter. Uformelt, nemt, hyggeligt og uforskammet velsmagende!

Rødbedehummus

Rødbedehummus! Smag på ordet. Lyder det ikke lækkert? Mellemøsten møder norden i denne herlige sammensætning. 

Brug den som du vil bruge pesto, dip, tapenade og dressing. Hvad hvad end hjertet lyster i den eller brug den til brød. 

 

Persillepesto

Dette er Meyers svar på italienernes elskede pesto. Bredbladet persille er hakket med solsikkekerner og tilsmagt med æblecidereddike. Persillen giver en frisk, grøn urtesmag, som spiller glimrende sammen med syren fra æbleeddiken og nøddenoter fra kernerne.

Flækærtehummus

Denne hummus er lavet på flækærter, smagt til med hasselnøddeolie og æblecidereddike. En grov hummus, som smager forbandet godt til det meste. Hummusen har en god syre fra æblecidereddiken og den sorte peber prikker lidt på tungen.

Rød Mojo

Rød mojo er lavet på grillede røde peberfrugter, solsikkekerner og røgeddike. Mojoen er let og cremet med en delikat grillet smag.

Brug den som du vil bruge pesto, dip, tapenade og dressing. Hvad hvad end hjertet lyster i den eller brug den til brød. 

irmapigen

Find inspiration til dine spreads her

Opskrift

Rugbrødschips med hummus

Opskrift

Hummus og tapenade på sprøde brød

Opskrift

Fjeldørred med grøn hummus, asparges og dild-birkes vinaigrette

Opskrift

Grøn ærtesuppe med tapenade og gedeostbrød