Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas økologiske akaciehonning

Ren og med en dyb smag af honning; Det er en vinderhonning!

Irmas økologiske akaciahonning

Tag det sure med det søde. Eller nøjes med det søde. Det er ihvertfald hvad vi gjort, da vi udviklede denne honning. Den har blandt andet vundet på grund af den meget intense smag af honning samt honningens lækre fedme. Eftersigende skulle den bringe minder om mormors køkken og barndom frem. Kan man egentlig ønske sig mere?

Da honningen blev testet i Politiken udtalte smagsdommerne følgende:

Kok Stephan Brooker: “Den minder mig om min barndom og dansk blomsterhonning på franskbrød. Honningsmagen er i munden i lang tid. Den har både sødme og fedme”.

Chefkonditor Lars Juul: “Helt ren, uden forstyrrelser; en virkelig kraftig smag af klassisk honning. Det overrasker mig, at den smager af så meget”.

Honningen er blevet testet i Lørdagsliv i Politiken i november 2016. 

irmapigen

Find inspiration til at bruge akaciehonningen i dit køkken

Opskrift

Honningkagetrifli med hindbær

Opskrift

Lun camembert med sødt

Opskrift

Rejer med ingefær og hvidløg

Opskrift

Bagte løg med løgcreme