Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas tongol tun

I Irmas tongol tun er stykkerne delikate og har en god størrelse. Den smager meget behageligt.

Køkkenklassikeren!

Tun på dåse er for mange danske familier en uundværlig vare i køkkenet. Mulighederne for tilberedning er mange, og tun på dåse er især velegnet som pålæg på ristet brød, i en lækker pastasalat eller måske som fyld i pitabrød? 

Irmas tongol tun

Da Irmas tongol tun blev testet i Politiken 7 oktober 2017, lød anmeldelserne således:

 

Jesper Tønnesen: Stykkerne er delikate og har en god størrelse, og den er mindre tør end mange af konkurrenterne.

 

Karl sönnerdahl: den er rigtig frisk og vil egne sig godt til en salat. den smager meget behageligt.

irmapigen

Bruge tun i maden...

Opskrift

Sprødstegt tortilla med tun

Opskrift

Tun i grønt

Opskrift

Tun og limevendt spaghetti

Opskrift

Tunmousse med citrondampede gulerødder