Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas økologiske Kalamata Oliven

Delikate og friske i smagen; det er smagen af kalamata oliven!

Irmas økologiske Kalamata Oliven

De store, kødfulde og kraftigt smagende kalamata oliven er populære i det danske køkken, både som snack og ikke mindst som en uundværlig ingrediens i salalter.

Da kalamata oliven blev testet i Berlingske udtalte smagsdommerne følgende:

Nanna Simonsen (Gastronom, kogebogsforfatter og madskribent):   De har en smuk sort farve, er ret syrlige, men har ikke det gærede, som de forrige havde. De her har en bitterhed, jeg meget godt kan lide. Man kan aldrig rigtigt vide med kalamata-oliven, synes jeg. De stritter lidt i smagen, og det undrer mig at danskerne elsker dem. Generelt er de ikke specielt velsmagende og er nok bedst i en salat frem for blot at blive spist som snackoliven. Men jeg synes, de her er bedre end de øvrige i udvalget. Jeg vil gerne give dem fire stjerner.

 Søren Frank (Berlingskes mad- og vin- redaktør: De lugter meget bedre end de første, vi smagte, og de ser delikate ud. De er ret gode, friske i smagen og har ikke det overmodne harske og gærede som de forrige. De er spændstige i konsistensen og meget frugtige, formentlig fordi de også ligger i en heftig frugtig olivenolie. Det er udvalgets bedste, men de er en tand for syrlige, synes jeg. De får fire stjerner med en lille pil op fra mig.

irmapigen

Find inspiration til at bruge kalamata oliven i dit køkken

Opskrift

Saltimbocca med oliven

Opskrift

Frittata med avocado og oliven

Opskrift

Kyllingsauté med oliven

Opskrift

Kogte artiskokker med olivensmør