Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Besøg en Irma-leverandør i sommerferien

Besøg en Irma-leverandør i sommerferien

Skal det danske land udforskes over sommeren, får du her 13 af vores leverandører, som holder åbent for dig. Der er rig mulighed for at opleve, hvor smagen og historien kommer fra.

København & Sjælland

Søris

I det økologiske landbrug ved Ølstykke holder gårdbutikken åbent 10:00-17:00 i hverdage og 10:00-15:00 i weekender. Her kan du handle frisk grønt og lækre delikatesser, spise en is mens du nyder roen og det smukke tunnellandskab. Søris afholder markvandringer den 31. juli, 28. august og 25. september kl. 11:00. Her vil landmanden tage dig med på tur, og forsøge at svare på alle dine spørgsmål. Alle er velkomne til at kigge forbi – book din plads til den 31. juli, den er gratis: https://madbillet.dk/show/event/irma-markvandring2

https://www.soeris.dk/

People Like Us

Det socialøkonomiske ølbryggeri sætter alle kræfter i spil for at producere god øl. 85% af deres ansatte har en diagnose og det ligger i deres DNA, at skabe en arbejdsplads, der giver plads til mennesker og deres behov – ikke omvendt. Deres bottleshop og showroom ligger på Vermlandsgade 2, København S og holder åbent hver dag fra kl. 12.: 

https://peoplelikeus.dk/

Leckerbaer

Konditoriet på Ryesgade 118, Østerbro, forfører med deres delikate og æstetiske kager. I Irma finder du Leckerbaers småkager. Konditoriet holder åbent tirsdag-fredag 10:30-16:45 og lørdag 10:00-15:00.:

https://leckerbaer.dk/

South Harbour Café

Søstrene fra Sydhavn serverer autentiske, marokkanske retter i deres café. I juni vandt de både Produktprisen og Publikumsprisen til Sol over Gudhjem med deres velsmagende kylling pastilla. Du kan få en forsmag i deres café, som holder åbent hver dag 10-20.: https://southharbourcafe.dk/

 

Herslev Bryghus

Ved Bryggeriet i Herslev ved Roskilde kan du smage Herslevs mange økologiske øl i deres Taphouse eller gå en tur med en øl i hånden og oplev den fine natur rundt om Bryghuset. Bryghuset har åbent onsdag-søndag fra kl. 12.: 

https://herslevbryghus.dk/gaardbryggeriet/

 

Hansens Is

Få en kold og cremet oplevelse med den gode is fra Hansens Is i Jægerspris. Isen bruges både i is-bøf, softice, vaffel-is, islagkage og ispinde dyppet i lun chokolade. Tilsvarende krymmel og knas kan gøre beslutningsprocessen en smule avanceret. Mandag er lukket, de øvrige af ugens dage, kan du få stillet din istrang fra 12:00-17:30.: 

https://hansens-is.dk/iscafe/

Rørvig Dessert Café

Desserthuset i Rørvig med de mest mundvandsfremkaldende desserter holder åbent 10:00-22:00. Rørvig Desserts ’Kong Gulerod’ var nomineret til Sol over Gudhjem Produktprisen 2022. Kong Gulerod er en dessert med hasselnøddemakroner blandet med mørk chokolade, en syrlig creme med vanilje og citron toppet med frisk, revet gulerod.

Desserterne i de fine glas – lige til at tage med - er håndlavet af økologiske råvarer og udvalget sikrer en favorit til alle med en sød tand.

https://www.rorvigdessert.dk/

Fyn, Bornholm & Øerne

Hattesen Lakridskonfekt

Indtil den 14. august kan du komme med på rundvisning i Hattesens Konfektfabrik i Ærøskøbing. Det sker to gange ugentligt tirsdag og torsdag kl. 11:15. Det koster 150 kr. for voksne og 95 kr. for børn (inkl. smagsprøver). Butikken er i øvrigt åben mandag til lørdag 10:00-15:00. Find mere information på deres hjemmeside:

www.konfektfabrikken.dk

Bornholms Ismejeri

Her kan du få kvalitetsis med smage, du kender – og som du slet ikke kender. Jonas og Vibeke har startet ismejeriet sammen og de afprøver hele tiden nye varianter. I ishuset i Svaneke er der altid både plantebaseret- og fløde-is. Der er åbent hver dag 11:00-17:00: 

https://www.bornholms-ismejeri.dk/

Svaneke Bryghus

Rundvisning, ølsmagning eller beerwalk. Der er mange muligheder i Svaneke – så længe der er økologisk øl brygget CO2-neutralt indblandet, går du ikke helt galt i byen. Går turen til Solskinsøen, kan du tilmelde dig Bryghusets sommerevents eller bestille bord i restauranten på deres hjemmeside:

https://svanekebryghus.dk/rundvisning

 

Bornholmske Kiks

Bageriet Johannes Dam & Søn i Aakirkeby er et familieforetagende, der går helt tilbage til 1855. Her bages økologiske brød og kager – og håndværket er helt i orden! Kan du lide duften i bageriet, skal du prøve deres ’Bornholmske Kiks’ på Irmas hylder, når du er tilbage på Sjælland. Bageriet har åbent mandag til fredag 6:00-17:30 og lørdag 6:30-12:30.: 

http://bagerdam.dk/

Grands Vin

Grands Vin har netop slået dørene op til deres gårdbutik. Så du dem i Løvens Hule, så ved du, at de sidste år søgte en investor til at hjælpe dem med at realisere deres drøm – en drøm der nu er gået i opfyldelse. Gårdbutikken i Bjerne ved Faaborg har åbent onsdag til søndag 11:00-16:00.: 

https://grandsvin.dk/

Fejø Frugt

Den lille ø i Smålandsfarvandet, hvor frugterne har fortrinlige vilkår. Vil du se med egne øjne hvor de velsmagende blommer, æbler og pærer i Irma kommer fra, må du en tur til Kragenæs på Lolland for at hoppe på færgen til Fejø. 200 flere solskinstimer end landsgennemsnittet, gør Fejø til en ideel destination for sommerferien i Danmark.

Jylland

Thise Mejeri

Vores fantastiske samarbejdspartner i det midtjyske byder på rundvisninger hver torsdag formiddag indtil 4. august. Rundvisningen koster 75 kr. inkl. smagsprøver og kan bestilles på forhånd via linket:

https://www.destinationlimfjorden.dk/fjord-holiday/guide/thise-mejeri-lokale-fortaellinger-gdk1132210

I ostebutikken er det muligt at smage Thises mange forskellige oste. Her er der åbent mandag til fredag fra 10:00-17:00 og lørdag fra 8.30-12:00.: 

https://thise.dk/