Planteslagterne producerer plantebaserede alternativer til kød af rene råvarer.
Planteslagterne laver lækre økologiske kødalternativer, hvor hovedingredienserne er grøntsager, tørrede bønner og linser, så man nemt kan skifte kødet ud i sine retter, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Svampebøffen var nomineret til Sol over Gudhjem Produktprisen 2022. De vandt ikke, men modtog stor ros fra det kompetente dommerpanel for deres saftige plantebøf på rødbede og champignon. Svampebøffen er lavet på overskudssvampe fra Tvedemose. Det er champignon, der ikke lever op til de krav der er til friske champignoner i detailsalg. Dem aftager Planteslagerne og laver til Svampebøffer, så de alligevel kan få en plads på hylderne.
Økologisk plantebøf af rødbeder, bønner og søde kartofler.
Rødbedebøffen er god i en burger, eller som tilbehør til sovs og kartofler
Økologiske deller af hvide bønner, blomkål og gule flækærter.
Dild-dellen er et lækkert alternativ til en fiskedelle med remoulade.
Af økologiske belugalinser, quinoa og solsikkekerner.
Belugabollerne går godt i en sandwich eller pastaret.