Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas øko hverdag

En helt ny økologi-serie til dig

Økologi i hverdagen

I Irma vil vi gerne have endnu mere af den gode økologi ind i hverdagen. Derfor har vi udviklet Irma øko hverdag - en helt ny serie af økologiske dagligvarer til faste lave priser. Varerne er nøje udvalgte, så du altid får den bedste økologi til prisen. Uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. For Irma er økologi ikke bare økologi. Vi sætter altid madglæden forrest.

Du finder Irmas øko hverdag på alt fra mejeriprodukter til havregryn, rugbrød og oksekød. Det er vores måde at løfte niveauet og madglæden på. Hver dag. Der kommer hele tiden flere og flere varer i serien Irmas øko hverdag.

Hvad øko hverdag rummer

Med Irmas egne mærker er du sikker på høj kvalitet og varer, der smager af lidt mere. Vi lægger nemlig ikke navn til hvad som helst. Vi vælger nøje de bedste varer og leverandører til vores serier. Det gælder også Irmas øko hverdag.

Irmas øko hverdag rummer alt det, Irma står for: økologi, kvalitet og madglæde. Irma ønsker at være en del af din hverdag, og vi hjælper dig med at finde de bedste økologiske varer med denne serie.

Irmas øko hverdag indeholder alle dine favoritter i din daglige husholdning. Hold øje med siden her, hvor vi løbende præsenterer nye økologiske varer til alle ugens dage.

irmapigen

Irma og økologien

Mærkesager

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere
Mærkesager

Hvad er økologi?

Økologi er din sikkerhed for gode råvarer, ingen sprøjtemidler og dyrevelfærd. Du kan få masser af økologi i Irma, hvor vi har mange spændende økologiske varer.

Læs mere om hvad økologi er her
Frugt & Grønt

En butik med holdninger

Irma har kun økologiske bananer og gulerødder

ØKO BANANER OG GULERØDDER
Bagning

Irma stopper salg af konventionelt mel

Fremover kan kunderne i Irma udelukkende vælge mellem forskellige typer økologisk mel.

ØKOLOGISK MEL