Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma er kåret som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed i 2018

Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed i 2018

Firmaet bag prisen (Relationwise) har en vision om at fejre de virksomheder og ledere, som gør en ekstraordinær indsats for sine kunder og medarbejdere. Og en indsats kan man sige Irma har gjort. I 2018-2019 havde vi alle vores medarbejdere på Bootcamps, hvor de lærte om service, varer og smag. Desuden lærte vores ledere at drive forandringsprocesser. Alt dette for at styrke Irma og skabe det urbane Irma – det nysgerrige madhus.

Irma vandt titlen fordi vi scorede meget højt på alle tre parametre indenfor NetPromoterScore (NPS). De tre spørgsmål vi blev vurderet ud fra var:

  • Butiksniveau: ”Jeg vil anbefale min butik som indkøbssted til andre”
  • Lederniveau: ”Jeg vil anbefale min leder som leder til andre”
  • Medarbejderniveau: ”Jeg vil anbefale min butik som arbejdsplads til andre”

Fokus på udvikling

I Irma har vi stor fokus på feedback fra både kollegaer og kunder. To gange årligt foretages kundetilfredsmålinger, hvor kunderne evaluerer Irmas butikker. Butikkerne diskuterer efterfølgende resultaterne og udarbejder handlingsplaner. Men de evaluerer også på hvad de allerede gør godt og hvordan det kan styrkes yderligt. Dette gør vi for at sikre fokus på vores succeser.

Vi giver også hinanden feedback særligt gennem vores ”Det her er en Irma”-kort. Kortene giver vi til hinanden, når vi oplever ekstra god kunde- eller kollegaservice. Det er vigtigt, at vi anerkender hinanden i en travl hverdag.

Vi stopper ikke her. Vi vil fortsat arbejde med at skabe madglæde gennem kundeoplevelser og en bedre verden i forhold til at fokusere på økologi, miljø, sundhed og bæredygtighed. Vi vil stadig være nysgerrige på at udvikle vores potentiale og passion for det urbane Irma, således at vores kunder og medarbejdere har lyst til at anbefale os til venner og bekendte. Vores konkurrenter kan måske kopiere vores sortiment, men ikke vores medarbejdere.

irmapigen

Andre har også læst ...

Mærkesager

Irma kåret til Danmarks mest bæredygtige mærke

De danske forbrugere har talt.

Læs mere her
Mærkesager

Det forpligter at hedde Irma

Det er rigtigt, at vi i Irma handler ansvarsbevidst og gerne går foran i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fairtrade, dyrevelfærd og frem for alt kvalitet.

TRADITIONEN I IRMA
Værd at vide

Organisation

Kendetegnende for Irma som arbejdsplads er vores fokus på værdibaseret ledelse, personlig og faglig udvikling samt det hele menneske.

IRMA SOM ARBEJDSPLADS
Job i Irma

At arbejde i Irma

Som medarbejder i Irma er du en del af en virksomhed, der forener en lang historie med nysgerrighed på det nye. Det giver dit arbejde perspektiv og udgør et samlingspunkt om den gode kvalitet, hvad enten det er vores varer eller vores service.

JOB I IRMA