Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma har Danmarks bedste service

Irma vinder stor servicetest

Irma er det supermarked i Danmark, der har den bedste service. Det viser en stor test, som Søndagsavisen netop har offentliggjort. 

Avisen har besøgt 79 supermarkeder fra ni kæder over det meste af landet. Alle supermarkeder er besøgt ni gange mellem klokken 9 og klokken 17 D. 6 oktober 2016

Butikkernes er blevet bedømt ud fra fire forskellige kriterier: Kasseekspedition, friske varer og butikkernes udseende, medarbejdernes viden og endelig de praktiske ting som at indkøbskurve og poser er i orden.

I tre ud af fire kategorier er Irma gået fra servicesejr til servicesejr med højeste score af alle kæderne. Og dermed kan Søndagsavisen, Danmarks mest læste avis, kåre Irma som en samlet sejrherre.

Irmas kædedirektør Jesper Uggerhøj glæder sig over, at Irma netop vinder en test af service – et af fokusområderne.

»Den vigtigste årsag til, at vi vinder, er, at vi har nogle meget dygtige medarbejdere, som er passionerede omkring deres job og at være ansat i Irma. Og som behandler kunderne efter nogle helt klassiske servicedyder. Det er jeg glad og stolt over,« siger Jesper Uggerhøj.

irmapigen

Andre har også læst...

Mærkesager

Det forpligter at hedde Irma

Det er rigtigt, at vi i Irma handler ansvarsbevidst og gerne går foran i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fairtrade, dyrevelfærd og frem for alt kvalitet.

TRADITIONEN I IRMA
Job i Irma

At arbejde i Irma

Som medarbejder i Irma er du en del af en virksomhed, der forener en lang historie med nysgerrighed på det nye. Det giver dit arbejde perspektiv og udgør et samlingspunkt om den gode kvalitet, hvad enten det er vores varer eller vores service.

JOB I IRMA
Tilmeld

Hent Coop app'en og få gode tilbud fra Irma

Som medlem af Coop kan du vælge din lokale Irma som din tilhørsbutik. Læs mere og bliv medlem her.

Meld dig ind allerede i dag
Tilbudsavis

Ugens tilbudsavis

Se de bedste tilbud fra Irma i ugens tilbudsavis

Dyk ned i alle tilbuddene