Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Alle kan blive ramt af livet

Når du køber kunstværkerne, støtter du rådgivningen med at hjælpe forældre til at give deres børn en god start på livet.

Når livet rammer

En essentiel del af Irma og Mødrehjælpens samarbejde er at gå sammen med kunstnere for at støtte op om den gode sag. I 2020 vil vi samarbejde med tre kunstnere for at sætte fokus på, hvordan forældre håndterer, når livet rammer dem.

Den første kunstner, der laver et kunstværk i partnerskabet, er kunstneren Mormor. De kunstnere andre følger efter til juni og september.

Køb plakaten her

Om værket siger Mormor selv

Vores liv består af en fantastisk lang række øjeblikke. Nogle er smukke, meningsfulde eller vigtige - mens andre øjeblikke kan være svære, sørgelige eller livsdefinerende. For at kunne leve som et menneske, tror jeg vi skal være gode til at acceptere alle disse elementer, som en del af vores fælles tilværelse. Livet går sjældent 100%, som vi planlægger det - men vi kan finde en god trøst i, at vores liv foregår side om side med alle andre levende væsner på planeten.

Hovedpersonerne i værket her er moderen og barnet i stolen, der læser godnathistorier højt. Det er netop kærlige minder som disse, der ruster os til tilværelsen - også når vi bliver ramt af livet.