Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kan du undvære en enkelt flaske?

Når du afleverer dine tomme flasker i Irma, kan du donere panten til Mødrehjælpen.

Af hjertet tak! Indtil videre har I indsamlet mere end 175.000 kr. til at hjælpe sårbare børnefamilier

Siden Irma og Mødrehjælpen startede samarbejdet om flaskepant, har I pantet på livet løs. Af hjertet tak – I er med til at give flere børn en god barndom.

Rigtig mange af jer vælger at trykke på den røde knap, når I panter i Irmas butikker. Hver en flaske gør en stor forskel - det bliver til næsten 700kr per butik hver måned fra jer. Jeres donationer er med til at sikre, at mere end 18.000 forældre i år får den nødvendige rådgivning og støtte, der giver dem mulighed for at skabe trygge rammer om deres børns barndom.

Alle familier kan komme i en sårbar situation, men det er langt fra alle, der har nogen at række ud til, når krisen kradser eller tilværelsen slår knuder. Og det kan have alvorlige konsekvenser for børn, hvis mor og far er i krise. Mødrehjælpens rådgivning har fokus på at styrke forældrene, så de bliver i stand til at give deres børn kærlighed og tryghed i opvæksten.

Derfor samarbejder Irma og Mødrehjælpen, hvor blandt andet Irmas pantdonation går til udsatte børn og familier.

En uvurderlig støtte

Partnerskabet løber over to år, og målet er at indsamle mere end en million kroner til Mødrehjælpens rådgivning. I den periode går alle pantdonationer ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde.

Udover pantdonationer støtter Irma Mødrehjælpens Julehjælp ved salg af magasinet Krydderiet op til jul. Irma støtter også med salget af indkøbsnet og poser designet af kunstneren HuskMitNavn, og samlet set er det en støtte, der kan mærkes.

”Det er en stor hjælp, at vi kan støtte flere familier, der ikke har andre steder at gå hen. Vi er stolte over, at Irma har valgt Mødrehjælpen som partner,” siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Mødrehjælpen giver flere end 5.500 børn i 2.500 familier økonomisk hjælp, så de kan holde en god jul.

irmapigen

Irma og kampene, som er værd at kæmpe for

Mærkesager

Det forpligter at hedde Irma

Det er rigtigt, at vi i Irma handler ansvarsbevidst og gerne går foran i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fairtrade, dyrevelfærd og frem for alt kvalitet.

TRADITIONEN I IRMA
Mærkesager

Økologiske varer fra udlandet i Irma

Vores udenlandske økologiske varer bærer EUs økologimærke, hvilket er din garanti for, at varen kommer fra et veldokumenteret, økologisk landbrug.

UDENLANDSK ØKOLOGI
Mærkesager

Kvalitet og varesikkerhed

Det er afgørende for Irma, at forbrugerne kan være trygge ved de produkter, de køber i vores butikker.

Læs mere
Mærkesager

Irmas hjerte banker for dyrevelfærd...

Vi har derfor gjort det nemmere for dig at finde frem til den i vores butikker.

LÆS MERE OM DYREVELFÆRDSHJERTET HER