Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kan du undvære en enkelt flaske?

Når du afleverer dine tomme flasker i Irma, kan du donere panten til Mødrehjælpen.

Giv din flaskebon til Mødrehjælpen. For alle børn fortjener en god barndom.

Der er en  rød knap på flaskeautomaten i din Irma. Hvis du trykker på knappen går din flaskepant til Mødrehjælpens arbejde, hvor formålet er, at give alle børn en god barndom.

Du kan nøjes med at donere en enkelt flaske – eller alle sammen. Hver en flaske gør en stor forskel.

Alle familier kan komme i en sårbar situation, men det er langt fra alle, der har nogen at række ud til, når krisen kradser eller tilværelsen slår knuder. Og det kan få alvorlige konsekvenser, hvis forældre ikke får hjælp til at komme på fode igen og dermed skabe en tryg ramme for deres børn.

Derfor indgår Irma nu et nyt partnerskab med Mødrehjælpen, hvor blandt andet Irmas pantdonation fremover går til udsatte børn og familier.

Samarbejdet mellem Irma og Mødrehjælpen sker efter, at Irmas medlemmer på Irmas madmesse i foråret blev kunne vælge, hvilken organisation pantdonationen skal støtte. Valget faldt på Mødrehjælpen, der med donationen giver flere forældre mulighed for at skabe en tryg ramme om deres børns barndom.

 

En uvurderlig støtte

Partnerskabet løber over to år, og målet er at indsamle mere end en million kroner til Mødrehjælpens rådgivning. I den periode går alle pantdonationer ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde.

Udover pantdonationer støtter Irma Mødrehjælpens Julehjælp ved salg af magasinet Krydderiet op til jul. Irma støtter også med salget af indkøbsnet designet af kunstneren HuskMitNavn, og samlet set er det en støtte, der kan mærkes.

”Det er en stor hjælp, at vi kan støtte flere familier, der ikke har andre steder at gå hen. Vi er stolte over, at Irma har valgt Mødrehjælpen som partner,” siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Mødrehjælpen giver flere end 5.500 børn i 2.500 familier økonomisk hjælp, så de kan holde en god jul.

irmapigen

Irma og kampene, som er værd at kæmpe for

Mærkesager

Det forpligter at hedde Irma

Det er rigtigt, at vi i Irma handler ansvarsbevidst og gerne går foran i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fairtrade, dyrevelfærd og frem for alt kvalitet.

TRADITIONEN I IRMA
Mærkesager

Økologiske varer fra udlandet i Irma

Vores udenlandske økologiske varer bærer EUs økologimærke, hvilket er din garanti for, at varen kommer fra et veldokumenteret, økologisk landbrug.

UDENLANDSK ØKOLOGI
Mærkesager

Kvalitet og varesikkerhed

Det er afgørende for Irma, at forbrugerne kan være trygge ved de produkter, de køber i vores butikker.

Læs mere
Mærkesager

Irmas hjerte banker for dyrevelfærd...

Vi har derfor gjort det nemmere for dig at finde frem til den i vores butikker.

LÆS MERE OM DYREVELFÆRDSHJERTET HER