Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kunstplakater - alle kan blive ramt af livet

Til fordel for Mødrehjælpen har Irma i samarbejdet med tre kunstnere lavet tre kunstplakater

Kunstplakater

En essentiel del af Irma og Mødrehjælpens samarbejde er at gå sammen med kunstnere for at støtte op om den gode sag. I 2020 vil vi samarbejde med tre kunstnere for at sætte fokus på, hvordan forældre håndterer, når livet rammer dem.

Der kommer tre kunstplakater. Plakaterne trykkes begrænset antal. 

Alle penge fra salget går ubeskåret til rådgivning af børnefamilier, der er blevet ramt af livet 

Hvornår er mor god nok?

Kunstneren Line Jensen har tegnet Irmas nyeste kunstplakat til fordel for Mødrehjælpen. 

Moren på plakaten er ved at hænge nyvaskede strømper op. De var hvide før, men hun er kommet til at vaske dem med en rød sok. Et humoristisk billede på, at vi alle kan fejle. Men også et vigtigt symbol på, at grænsen mellem den perfekte mor og den dårlige mor er hårfin.

"For mødre er det enten-eller. Der er ingen mellemvej. Ikke ligesom i vores job eller ægteskab, hvor der er plads til nuancer. Jeg vil gerne vise med plakaten, at der også for mødre skal være plads til, at vi er mennesker, og at vi ikke har noget at skamme os over. Selv når livet er ekstra hårdt" forklarer Line Jensen. 

Plakaten koster 175 kr. 

Køb plakaten her

Om værket siger Mormor selv

Vores liv består af en fantastisk lang række øjeblikke. Nogle er smukke, meningsfulde eller vigtige - mens andre øjeblikke kan være svære, sørgelige eller livsdefinerende. For at kunne leve som et menneske, tror jeg vi skal være gode til at acceptere alle disse elementer, som en del af vores fælles tilværelse. Livet går sjældent 100%, som vi planlægger det - men vi kan finde en god trøst i, at vores liv foregår side om side med alle andre levende væsner på planeten.

Hovedpersonerne i værket her er moderen og barnet i stolen, der læser godnathistorier højt. Det er netop kærlige minder som disse, der ruster os til tilværelsen - også når vi bliver ramt af livet.

Plakaten koster 175 kr.

Køb plakaten her