Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ny kunstplakat på gaden

Til fordel for Mødrehjælpen sætter Irma tre kunstnere i stævne for at lave smukke kunstplakater. Se de første to herunder.

Kunstplakater

En essentiel del af Irma og Mødrehjælpens samarbejde er at gå sammen med kunstnere for at støtte op om den gode sag. I 2021 sætter vi sammen med tre spændende kunstnere fokus på, hvordan forældre håndterer at blive ramt af livet. 

Vi udgiver tre kunstplakater i løbet af året. Plakaterne trykkes begrænset antal. 

Alle penge fra salget går ubeskåret til rådgivning af børnefamilier, der er blevet ramt af livet. 

Børn i balance: Kunstplakat af Kunstsalonen

Kvinderne bag Kunstsalonen, Anne Aarsland og Mette Helena Rasmussen, har skabt den nyeste kunstplakat i samarbejdet mellem Irma og Mødrehjælpen. Værket hedder 'Børn i balance'. 

“Motivet rummer en forælder/barn-symbolik, som måske er kommet ud i nogle bølger eller lidt uvejr, så det hele er kommet lidt ud af balance, men stadig på en behagelig måde. Man har følelsen af, at de nok skal finde tilbage”, fortæller Kunstsalonen om plakaten.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde for sårbare børnefamilier og gravide, der bliver ramt af livet. Plakaten koster 200 kr.

Køb plakaten her

I am all around you: Kunstplakat af Martin Jørgensen

”I am all around you”. Det er titlen på Irmas nye kunstplakat, som er skabt af kunstner og illustrator Martin Jørgensen. Måske kender du hans illustrationer fra magasiner, bøger og reklamebranchen, ligesom Martin Jørgensen også er kendt for sine personlige værker med en karakteristisk, skæv streg. Det skæve og personlige var et vigtigt afsæt for ham, da han gik i gang med at fortolke Irma og Mødrehjælpens projekt.

Plakaten koster 200 kr. og kan købes på Mødrehjælpens webshop. 

Køb plakaten her

Mødrehjælpen

Kunstplakater fra 2020

Irma har en lang tradition for at samarbejde med kunstnere. Tidligere har det hovedsageligt været kunstdåser, nu er turen kommet til kunstplakater.

Læs mere her