Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nye kunstplakater på gaden

Til fordel for Mødrehjælpen sætter Irma tre kunstnere i stævne for at lave smukke kunstplakater. Køb dem her.

Kunstplakater

En essentiel del af Irma og Mødrehjælpens samarbejde er at gå sammen med kunstnere for at støtte op om den gode sag. I 2021 sætter vi sammen med tre spændende kunstnere fokus på, hvordan forældre håndterer at blive ramt af livet. 

Vi udgiver tre kunstplakater i løbet af året. Plakaterne trykkes begrænset antal. 

Alle penge fra salget går ubeskåret til rådgivning af børnefamilier, der er blevet ramt af livet. 

Baby blues: Kunstplakat af Ida Holm

Lad os tale om det svære! Ida Holm har - i samarbejde med Irma og Mødrehjælpen - lavet et kunstværk ud fra sætningen: Alle kan blive ramt af livet. Værket hedder "Baby blues", og salget går ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde for udsatte børnefamilier og gravide.

Moderskabet er ikke kun et glansbillede af lykke. Det er også overvældende og fuldt af bekymringer, og det taler vi for lidt om, lyder budskabet fra Ida Holm. "Jeg følte mig overvældet af tyngden af ansvar på det tidspunkt, og det virkede bare så rigtigt at lave noget under Mødrehjælpen og Irmas tema, som netop er: Alle kan blive ramt af livet. Mødrehjælpen hjælper kvinder, der står i svære situationer, og min drøm er, at nogen tør sige højt, at det at blive mor ikke nødvendigvis går supernemt for alle kvinder. Jeg vil gerne sige til andre: Hvis du har det sådan, er du ikke alene," fortæller Ida Holm, der er uddannet grafisk designer og illustrator.

Selv blev hun overrasket over sin reaktion på at blive mor. Op til fødslen havde hun set mange kvinder, blandt andet på lnstagram, dele solskinshistorier om, hvor magiske især de første 14 dage med den nyfødte baby var. "Jeg forventede, at jeg ville være lykkelig fra dag et, og sådan var det ikke. De første par uger var jeg overvældet af bekymringer. Jeg følte, at jeg var lavet af glas og kunne gå i stykker hvert øjeblik, fordi jeg havde fået sådan et stort ansvar. Det ville jeg gerne illustrere
med plakaten, og for mig var arbejdet med den også en måde at få følelsen ud af kroppen på," forklarer Ida Holm. 

Plakaten koster 200 kr., og Irmas giver et gratis net med, hver gang du køber en plakat. Køb plakaten på Mødrehjælpens webshop. 

Køb plakaten her

Børn i balance: Kunstplakat af Kunstsalonen

Kvinderne bag Kunstsalonen, Anne Aarsland og Mette Helena Rasmussen, har skabt en kunstplakat i samarbejdet mellem Irma og Mødrehjælpen. Værket hedder 'Børn i balance'. 

“Motivet rummer en forælder/barn-symbolik, som måske er kommet ud i nogle bølger eller lidt uvejr, så det hele er kommet lidt ud af balance, men stadig på en behagelig måde. Man har følelsen af, at de nok skal finde tilbage”, fortæller Kunstsalonen om plakaten.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde for sårbare børnefamilier og gravide, der bliver ramt af livet. Plakaten koster 200 kr.

Køb plakaten her

I am all around you: Kunstplakat af Martin Jørgensen

”I am all around you”. Det er titlen på Irmas nye kunstplakat, som er skabt af kunstner og illustrator Martin Jørgensen. Måske kender du hans illustrationer fra magasiner, bøger og reklamebranchen, ligesom Martin Jørgensen også er kendt for sine personlige værker med en karakteristisk, skæv streg. Det skæve og personlige var et vigtigt afsæt for ham, da han gik i gang med at fortolke Irma og Mødrehjælpens projekt.

Plakaten koster 200 kr. og kan købes på Mødrehjælpens webshop. 

Køb plakaten her

Mødrehjælpen

Kunstplakater fra 2020

Irma har en lang tradition for at samarbejde med kunstnere. Tidligere har det hovedsageligt været kunstdåser, nu er turen kommet til kunstplakater.

Læs mere her