Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tænk småt når du handler og støt de mindste

#TænkSmåt

Hvorfor tænk småt?

I Danmark har vi brug for dem, der tør. Dem, der har modet til at følge drømmen og gå usikre veje. Det er ikke nemt, og når stormvejret raser, inden man har fundet fodfæstet, trues alt det, man var i gang med at bygge op. Det er situationen for de små producenter af nye innovative madprodukter i Danmark. De eksperimenterer med hjerteblod og kreativitet, og gør vores verden større med nye smagsoplevelser. Derfor har vi brug for dem - og de har brug for os. Så tænk småt når du handler og støt de mindste, så de stadig har mulighed for at vokse sig store.

irmapigen

BAR22 er åben

Når livet byder dig citroner

Anden bølge. Tak for kaffe. Nu handler det om at være opfindsom og se lyst på tingene. I Irma har vi valgt at se de nye restriktioner som en mulighed for at skabe noget, der kan gøre det lidt sjovere at være hjemme - både før og efter kl. 22. Derfor har vi skabt BAR22.

Den ligger lige der, hvor du bor - eller der hvor du har lyst til at have en hyggelig stund med dem, du ser mest. Drikkevarene leveres naturligvis af dem, der er hårdest ramt af 22-reglen, nemlig de små modige producenter. 

De små producenter har både viljen og kreativiteten til at gå nye veje. Og vi har brug for dem lige så meget, som de har brug for os. Med BAR22-konceptet støtter Irma al salg med 22%, så vi håber, at du får lyst til at udforske nye smagsoplevelser - både med og uden alkohol. Der har i hvert fald sjældent været en bedre grund til at gøre det - og ja, du kan godt bruge citroner til. 

Støt de små drikkevareproducenter

I BAR22 finder du et fristende udvalg af drikke med og uden alkohol fra følgende producenter: Wish, København Kombucha, Ish, Bybi, Grands Vin, Flying Couch, Numba, Copenhagen Winery, Læsk, Nørrebrew, Twisted Leaf og BadBoy Company. 

Produkterne kan du lige nu finde i Irma-butikkerne, som kan købes med 22% rabat. Kig efter BAR22-skiltet i butikken. Og fra den 23. november kan du også tage et drinkskort med hjem, som byder på spændende opskrifter på cocktails og drinks med og uden alkohol - udviklet af producenterne selv samt en drink coaster. 

Skål!Fra rosé på Fyn

I BAR22 finder du kaffelikør fra Bad Company. Fermenterede bobler fra København Kombucha. Pale ale med Københavnsk honning fra Bybi. Rosé fra Fyn fra Grands Vin. West Coast IPA fra Nørrebro af Flying Couch og meget mere.
Til gingerbeer på Nørrebro

Gå også på opdagelse i mousserende blomstervin fra Copenhagen Winery. Gingerbeer med rigtig ingefærjuice fra Peru fra Nørrebrew. Baobab drik fra Numba. Frisk og læskende drik lavet på kaffeblade fra Twisted Leaf. Alkoholfri gin fra Ginish. Juice lavet 100% økologisk i Nakskov fra Wish og uimodståelig Kombucha fra Læsk.Tænk småt

Tag hjemmebaren til højeste niveau

irmapigen

Det gjorde vi i foråret

Vi solgte 700 TænkSmåt-hjælpepakker

Udover at fordele producenternes varer til vores butikker, lancerede vi også TænkSmåt-hjælpepakker. Hjælpepakkerne bestod af forskellige varianter af kasser, som indeholdt en blanding af produkter fra de små producenter, som man kunne købe online til indkøbspris. Vi afskrev derfor vores fortjeneste på produkterne, i håbet om at endnu flere kunder ville få lyst til at udforske alle de spændende varer. Vi solgte i alt 700 hjælpepakker.
Vi fordoblede salget af varer fra små producenter

Mange af de varer, som kommer fra de små producenter, bestilles normalt af vores butikker via vores egen handelsplatform, Råhandel, hvor butikkerne selv kan bestemme, hvilke produkter de vil købe hjem til deres butik. For at øge salget af varerne fra de små producenter, fordelte vi derfor større sendinger af varer fra producenterne ud til 57 Irma-butikker, som betød, at de små producenter måtte sætte ekstra gang i produktionen. De resulterede i, at vi fordoblede salget af varer fra de små producenter.

Vi øgede synligheden og kendskabet til de små producenter

Vi gav producenterne koden til vores Instagram, som på skift styrede Irmas Instagram-story hver dag. Målet var at øge kendskabet til producenterne, og lade dem lukrere på vores følgerbase. Igennem vores Instagram-profil fik leverandørerne derfor fri mulighed for at vise sig frem og give seeren et spændende indblik i, hvordan idéer er blevet til varer på Irmas hylder. Og de kunne også oplyse vores 16.000 følgere om, hvor man som forbruger ellers kan finde deres produkter. Samtidig var det en spændende måde at lære menneskerne bag produkterne at kende. Alle leverandørernes takeovers er gemt under highlights på vores Instagram-profil, som du stadig kan se eller gense.

Følg Irma på Instagram her

Se videoen om Tænk Småt