Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tænk småt når du handler og støt de mindste

#TænkSmåt

Støt de små producenter

Mange små danske producenter står lige nu i en meget svær situation. Derfor lancerer Irma nu TænkSmåt-hjælpepakker, så du kan støtte de små producenter direkte. Vi har alle glæde af deres hjerteblod og kreativitet.

Vi sælger varerne til indkøbspris, uden at vi tjener på det. Det er til gavn for både dig og producenterne. Vi har nemlig brug for dem, lige så meget som de har brug for os.

#TænkSmåt

Tænk småt

I Danmark har vi brug for dem der tør. Dem der har modet til følge drømmen og gå nye usikre veje. 

Det er ikke nemt, og når stormvejret raser inden man har fundet fodfæstet, trues alt det, man var i gang med at bygge op. Det er situationen for de små producenter af nye innovative madprodukter i Danmark. De eksperimenterer med hjerteblod og kreativitet, og gør vores verden større med nye smagsoplevelser.

Derfor har vi brug for dem – og de har brug for os. Så tænk småt når du handler og støt de mindste, så de stadig har muligheden for at vokse sig store.

#TænkSmåt

Instagram-takeover stafet

I løbet af april og maj giver vi koden til vores Instagram videre til alle vores små, lokale og unikke leverandører, som på skift vil styre Irmas Instagram-story hver dag.

Igennem vores Instagram-profil kan vores små leverandører vise sig frem og give seeren et spændende indblik i, hvordan idéer er blevet til varer på Irmas hylder, når du møder menneskerne bag hver enkel leverandør.

Du kan også se de leverandører, som allerede har delt deres historier i vores højdepunkter på Instagram. 

Tune ind – vi lover, det bliver spændende. 

Følg med her