Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma & UNICEF - Friday Donation

Irma og UNICEF er gået sammen om en fælles hjertesag

Shop med hjertet til Black Friday

De fleste kan blive fristet af et godt tilbud, når Black Friday brager derudad. Spørgsmålet er, om vi kan friste dig til at hjælpe med at skaffe mad og rent drikkevand til børn der virkelig har brug for det?

Fredag d. 23. november samarbejdede Irma med UNICEF om det vi kaldte Friday Donation. Ved kassen i din lokale Irma kunne man for 20 kr. gøre en forskel for børn i de dele af verden, hvor jordnøddemos og vandrensningstabletter er øverst på ønskelisten, og hvor det ikke er en selvfølge at basale behov som tørst og sult bliver dækket.

Det blev en stor succes, og sammen hjalp vi verdens udsatte børn med 2.3 millioner rent vand og mad  i 3 dage til 993 børn.

Du kan læse mere om Unicef og deres vigtige arbejde her. 

8 pakker jordnøddemos for en 20’er

Tre poser jordnøddemos om dagen i tre uger er som regel nok til, at et underernæret barn kan blive raskt igen. Mosen er fuld af de vitaminer, mineraler og kalorier, som børnene har brug for. Jordnøddemosen smager sødt og lidt ligesom peanutbutter. Og de fleste børn kan virkelig godt lide den. Mosen er pakket i små, praktiske folieposer, som børnene selv kan spise af.

Ved kassen i Irma finder du et postkort med en stegkode på. Køb postkortet og doner 20 kr. Sådan kan du gøre en forskel!

3.000 liter rent drikkevand for en 20’er

Det kan næsten virke som ren magi, men det er derimod kløgtig kemi, når en lille tablet kan sørge for at vand bliver renset for skadelige bakterier, så det kan drikkes.

Efter en katastrofe er vandrensningstabletter ofte familiernes eneste vej til rent, sikkert drikkevand. En enkelt tablet kan rense op til fem liter vand. Rent vand er helt afgørende for at forhindre, at børn bliver syge af diarré, dysenteri og kolera.

Vil du være med til at give den omfattende Black Friday shopping et twist? Så doner ved kassen i din lokale Irma. Din donation på 20 kr. giver hele 660 vandrensningstabletter videre!