Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Børsens smagspris 2016

Tre af Irmas varer har vundet smagsprisen 2016. Læs om dem her, og find dem i din lokale Irma.

Irmas økologiske gårdmælk

Irmas økologiske Gårdmælk kommer fra den gamle slægtsgård ”Gyrup”, der ligger langt mod vest med Nationalpark Thy som nærmeste nabo. Gårdmælken er ikke standardiseret og har derfor sit naturlige fedtindhold, som er afhængig af køernes kælvingstidspunkter, årstiden, vejret og foderet. Mælken hentes i særskilt tankbil og har også sin egen tank på Thise Mejeri, så den aldrig bliver blandet med anden mælk. Derfor er der kun mælk fra Gyrups køer i Gyrups mælkekartoner.

Pølse kompagniet

Pølse Kompagniet blev startet i 2012 af kokken Niels Bjørndahl. Ideen bag, er nytænkning af de danske pølsetraditioner, hvor inspirationen hentes fra både det danske, franske, marrokanske og italienske køkken. Devisen er mere kød af høj kvalitet, mere økologi og flere spændende krydderier. Og ingen farve- og tilsætningsstoffer.

Pølsetapas - når én ikke er nok

Hvis du gerne vil smage hele vores sortiment af pølser fra pølsekompagniet, så er det oplagt med en omgang pølsetapas. I pakken finder du hele fire varianter; Merguez, Chipolata, Salt & Peber og Chorizo. Og vi tør godt love, at du giver dommerpanelet ret i, at der er en grund til, at disse pølser er blevet hædret med Børsens smagspris. 

Krogmodnet marskland højreb

Grønt græs så langt øjet rækker og havluft i næsen. Det er ikke så ringe at være okse i Marsklandet. Det er heller ikke en hvilken som helst kødkvalitet, der kommer ud af det gode liv. De salte og mineraler, som sætter sig på planterne, når tidevandet kommer og går – og som okserne æder - giver en ypperlig smag. Samtidig får de masser af motion, som sikrer den helt rigtige fedtmarmorering. Kødet krogmodnes i mindst 28 dage under særlige forhold som sikrer mørhed og masser af saft og kraft.

irmapigen

Det er ikke første gang, at Irma leverer varen

Nyheder i Irma

Irma kåret til Danmarks mest bæredygtige mærke

De danske forbrugere har talt.

Læs mere her