Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kykkelikyk kyk kyy

(På dansk: Vær med til at fejre, at Irma-hønen er vendt hjem)

Irma-hønen vender hjem

For snart et år siden fløj den ikoniske Irma-høne fra reden på Sortedam Dossering og tog ud på eventyr. Den lander nu igen på sin vante pind og det skal fejres!

Irma inviterer dig til gadefest lørdag d. 26. maj kl. 16.00 – 22.00 på Sortedam Dossering, lige ved hjørnet af Dronning Louises Bro og Nørrebrogade. Alle er velkomne, og vi håber mange vil være med til at byde Irma-hønen velkommen hjem.  Det er naturligvis gratis at deltage i festlighederne.

Den festlige dag og aften vil ud over de mange indslag på scenen også byde på rig mulighed for at købe både mad og drikke, slå sig ned ved borde og bænke og nyde det danske forår. Så tag hele familien under armen og vær med til at byde Irma-hønen velkommen hjem! 

Deltag i et vaskeÆGte æggeløb for børn!

Vi fejrer hønens hjemkomst med et løb i ÆGte hønestil. Alle børn kan deltage, når starten går til et vaskeÆGte æggeløb om Sortedam Sø. Ruten er 1,3 km lang og her skal på turen fragtes et helt specielt "løbeæg" om søen, som kan tages med hjem efter turen. Der er medaljer til alle børn der deltager.

Det er tilladt at tage sin mor eller far med på turen.

Pris for deltagelse er 125,- kr pr. barn og hele overskuddet går til SMIL fonden.

Køb billet her

Smil det smitter

Alt overskud fra festen går til SMILfonden.  Hvis du ikke har mulighed for at deltage, men ønsker at donere, så kan det gøres via MobilePay nummer: 5226 6060.

Irma-hønen

Irma-hønen har været et smut sydpå - men er nu på vej tilbage. Du kan læse mere om hønens eventyr sydpå det seneste år her. 

Irma-hønen er fløjet fra reden og til Knuthenlund