Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kom tættere på økologien

Kom tættere på økologien

Med ny reklamefilm og hel økologisk tilbudsavis vil Irma i uge 40, 2016, sætte ny rekord i salg af økologi.

Målet er at passere en økologiandel på 50 Beboerne i det centrale København fik for nyligt en overraskelse, da de vågnede op en lørdag morgen. Deres gård var i nattens løb bygget om til et økologisk landbrug med græs og levende dyr. Det var Irma, der optog den film, der i dag har premiere på irma.dk, Facebook, Instagram og YouTube, der handler om at komme tættere på økologien.

Det sker som indledning til en økologisk uge i kæden, hvor hele ugens tilbudsavis er helliget økologiske varer. En avis der byder på det hidtil største antal økologiske vine på tilbud og en hel ny miljømærket, økologisk serie til personlig pleje, der kun fås i Irma.

Irma iværksatte i januar sidste år en plan, der skal fordoble økologisalget frem mod 2025. Dengang havde kæden en andel på 25 procent mod landsgennemsnit på 8 procent. Nu er Irmas andel cirka 30 procent (29,6 procent i august). "Med vores store tilbudsavis, den nye film, masser af aktiviteter i butikkerne og en intern kappedyst, er det vores mål i denne uge at prøve at komme over 50 procent økologiandel i mindst en butik," siger direktør Søren Steffensen, Irma.

Den nye film er skabt af reklamebureauet Konstellation & Republica for Irma. Den kan ses fra i dag på Irma.dk, Irmas Facebookside, Instagram og på YouTube. 

 

irmapigen

Fire andre hjertesager

Mærkesager

Kan du undvære en enkelt flaske?

Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen

Læs mere om samarbejdet her
Mærkesager

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere
Mærkesager

Kvalitet og varesikkerhed

Det er afgørende for Irma, at forbrugerne kan være trygge ved de produkter, de køber i vores butikker.

Læs mere
Nyheder

Et samarbejde fra hjertet

Fra Irma via kunsten til mødrehjælpen.

Læs mere her