Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up i Irma

Hver måned har vi udvalgt det bedste til dig

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der ikke nok af det gode, til at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber, at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

Fås kun i marts

Saveurs d´Autrefois - Languedoc, Rousillon, Frankrig

Languedoc-Rousillon har en fantastisk vinøs historie der går tilbage til det 5. århundrede før vores tidsregning hvor nogle af de første vinmarker blev tilplantet i Frankrig. Vinen har masser af frisk frugt, god fylde og kraft, uden at blive for tung. Perfekt til frokosten eller pasta.

2 flasker 119,-

 

Lavazza økologiske kaffe

Økologisk Lavazza, højkvalitets kaffe dyrket under økologiske og bæredygtige forhold. Kaffen er rund og afbalanceret med fine blomsteragtige og frugtige undertoner.

Lavazza økologisk hele bønner - 1 pose 52,-

Lavazza økologisk filterkaffe - 1 stk. 35,- 

 

Økologisk Herslev Hoppy Pilsner

I serien KANT sætter vi kant på smagen og skruer op for de økologiske humlesorter. Friske blomster, citrus, solgul skarphed og ravgylden bitterhed. Det er øl til dig, der vil udfordres og holder af humlens bitre gennemslagskraft, balanceret af den rige malt fra bygmarkerne omkring bryghuset.

1 flaske 29,-