Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up i Irma

Hver måned har vi udvalgt det bedste til dig

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der ikke nok af det gode, til at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber, at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

Fås kun i april

Gasolin Imperial Stout 11 %

Oprindeligt blev denne øl kun lavet en gang for 9 år siden, men Randers Bryghus har fået lov til at lave en omgang mere. Det bliver et samleobjekt.

1 flaske 45,- 50 cl. Literpris 90,00 + pant

Økologisk madbrød med rødløg og kartofler

Dejen er lavet primært af Italiensk hvede og durummel samt en mild afrundet italiensk
surdej. I selve dejen er der tilsat rødløg, samt slices af kartofler. Madbrødet er til sidst toppet med syltet rødløg og kartofler.

1 stk. 30,- 

Fanzanda kaffe

Familien Klem dyrker prisbelønnet økologisk kaffe, Irma har sikret sig deres microlot med rød og gul Catuai Arabica, høstet på en og samme dag. De grønne kaffebønner går
direkte i honey process fermentering på høstdagen, hvorefter de tørres i sol og vind på”African raised beds”, en metode der sikrer flere detaljer i smagen.

1 pose 50,-. 200 g. Kg-pris 250,-

Spier Golden Thread

Winemakerne Johan og Frans fra Spier har fået lov til at lege lidt med dette skønne blend fra Sydafrika. Blendet består af merlot, petit verdot, cabernet  sauvignon, pinotage, malbec og cabernet franc. Druerne lagres individuelt på nye og brugte
fade. Duften leder tankerne hen på solbær, brombær, saftfulde blommer, kirsebær og noter fra fadene. En kompleks smag med god frugtfylde, silkebløde tanniner og lang eftersmag. Server til gryderetter.

En flaske 69,-. 75 cl. Literpris 92,- Sydafrika.