Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up i Irma

Hver måned har vi udvalgt det bedste til dig

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der ikke nok af det gode, til at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber, at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

T Town Organic

En kop 'T Town te' er et samlingspunkt for nydelse og ro i en vibrerende og tempotravl hverdag, som det moderne menneske udlever i metropolen. Livet leves, indåndes og nydes på byens legepladser, i parker, på altaner og i de urbane haver, hvor folk lader op med energi fra hverdagslivets mange små øjeblikke.

1 dåse 99,- 175 g. Kg. pris: 285,70

Øko øl fra Christiania bryg

Ølklubben Sirius fra Christiania og Svaneke Bryghus har igennem ti år brygget øl sammen. Det hele startede med en gammel ost som skulle graves op af brygmesterens have på Bornholm, og lige siden da har tingene taget deres egen ejendommelige gang.

Supernova blev til i året 2010 som en Bohemian Pilsner med lidt ekstra bohème: Ud over de obligatoriske lyse malttyper har vi blandet godt med karamelmalt i og givet den et ordentligt hug Opal og Simcoe humle. Resultatet er en saftig og skummende øl med masser af humlesmag samt avantgardistiske toner af fyrrenåle og grapefrugt. Øllet vil helst drikkes til Osso Buco og fed fisk.

Green Galaxy blev til i året 2017 som den første øl med hamp i. Bornholmsk hamp, selvsagt. Ud over blomsterne er det også hampefrøene som benyttes. Blomsterne danner smukt par med humlen og frøene med malten, så resultatet er en harmonisk og læskende Ale med ekstra dimension af en af menneskehedens ældste kulturplanter. Øllet ses helst i selskab med vegetarretter, så som svampestuvninger og dal.

2 flasker 30,- 5,0 %. 2 x 33 CL. Literpris 45,45 + pant.

Økologisk multikernebrød fra Reihn Van Haeun

Vi lancerer hermed et helt nyudviklet brød, som formår at være helt fyldt med kerner, samtidig med at det er luftigt.

Brødets lethed kommer af, at det er bagt med en meget stærk type italiensk hvedemel, som gør at brødet kan hæve meget op, til trods for de mange kerner. Brødet er lavet med rugkerner, hvedekerner, sesam og solsikkekerner. Alle kernerne, sammen med en smule surdej, gør at man får en fantastisk smag frem i brødet. Samtidig er overfladen pyntet med rugflager, hvedeflager, sesam og solsikkekerner som kort er ristet, og som er med til at understrege smagen af de mange kerner indeni brødet.

1 stk 37,-. 575 g. Kg-pris 64,35,-

Domaine Grand Plantier, Cotes du Rhone

"Vi skal til Avignon i den sydlige del af Rhone, og kun nogle få kilometer fra det berømte pave-slot i byen. Domaine du Grand Plantier drives af familien Daussant, hvis marker faktisk spreder sig over 4 byer i området; Vedènes, Morières, Chateauneuf de Gadagne og Jonquerettes. Det er et typisk Rhone blend af grenache, syrah, mourvedre og carignan, men i en forrygende frugtig og fløjlsblød stil. Prøv den til carpaccio, chili con carne eller and."

En flaske 59,-. 75 cl. Literpris 78,67,- Frankring.