Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Too Good To Go

Spar penge, mens du kommer madspild til livs

Irma indgår samarbejde med "Too Good To Go"

Madspild er et emne, som lægger både os og vores kunder på sinde. Vi har i mange år arbejdet aktivt for at komme madspild til livs, og nu er vi klar med endnu et initiativ; "Too Good To Go". Med Too Good To Go-appen kan man købe madvarer til priser til stærkt reduceret priser i forhold til normalprisen.

varerne bliver mikset og udvalgt med øje for udløbsdato af den enkle Irmabutik. Det er primært varer inden for kategorierne brød og kager, frugt og grønt, som bliver lagt i kurven til en lavere pris.

Selve købet foregår via app'en. Efter bestilling kan maden hentes i den valgte Irma butik i op til en time før lukketid. Maden leveres i bionedbrydelig emballage.

Hvad er "Too Good To Go"?

I 2015 startede ""Too Good To Go"" op i København. Siden da er virksomheden vokset sig stor, og nu er tiden kommet til at Irma og ""Too Good To Go"" starter deres samarbejde op. 

Ved at bruge ""Too Good To Go""-app'en, kan du bestille en "goodie-bag" i 6 udvalgte Irma-butikker, med madvarer som er ved at løbe på udløbsdatoen. Og det er naturligvis til en stærkt reduceret pris. 

Du kan læse mere om "Too Good To Go" og hente app'en her. 

Irma og det gode hjerte...

Mødrehjælpen

Et samarbejde fra hjertet

Fra Irma via kunsten til mødrehjælpen.

Læs mere her
Økologi

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere