Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up-varer i Irma

Udvalgte varer, som kun fås i en begrænset periode

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi rigtig gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der mere end nok af det gode til, at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

Fås kun i april

Bananbrød fra Banana

Bananbrødet fra Banana er bagt på overskudsbananer fra Irma, som ellers ville blive kasseret på grund af skrællens brune farve — men når skrællen bliver brun, har bananerne allermest smag og naturlig sødme, som kan forvandles til et skæppeskønt bananbrød. Vi er stolte af samarbejdet med Banana og dette kneb i kampen mod madspild. Bananbrødet er så populært, at vi desværre oplever, at det kan være udsolgt i enkelte butikker.

58,59 kr. pr. brød

Røgøl fra Schlenkerla

Raunchweizen

Schlenkerla Rauchweizen er en unik hvede røg-øl fra det historiske Aecht Schlenkerla-bryggeri i Bamberg, Tyskland. Siden 1678 har man her brygget øl efter samme gamle principper med tørring af malten over åben ild af bøgebrænde Efterfølgende modnes øllet i dybe gange og kalkhuler under bryggeriet. Rauchweizen er en flot hvede-ale på 5,2% alc. med let røgfyldt aroma. Som bayerske hvedeøl brygges der med en blanding af byg- og hvedemalt, hvor kun bygmalten i denne øl er røget. Rauchweizen eftergærer på flaske og er derved ufiltreret med fint naturligt sløret udseende i glasset. 

Lagerbier

Brygget med fine bayerske aromahumle fra området omkring Nürnberg og modnes i de århundreder gamle tunneller under bryggeriet. Den koges i samme kobberkedler og gærer med samme gær som den historiske Schlenkerla Rauchbier (Märzen røg-øl). Styrken er behagelige 4,3% alc. Den subtile bløde røgsmag uden brug af røget malt, gør denne Helles til en særegen og unik repræsentant for den klassiske Helles lager.

25 kr. pr. flaske excl. pant

Gamekeepers cabernet sauvignon

Gamekeepers kommer fra vingården St.Hallet som blev grundlagt tilbage i 1944 af familien Lindner. St.Hallet er beliggende i Barossa Valley i Australien. Barossa Valley er primært kendt for deres shiraz, men de laver lige så skønne cabernet sauvignon. Denne 100% cabernet sauvignon har lagret på amerikanske fade inden den blendes til den ønskede smag. Skøn duft af solbær og violer. Smagen er frisk med noter af blåbær, urter og velintegrerede tanniner.

99,95 kr. pr. flaske

irmapigen

Andre har også læst

Nyheder i Irma

Nyheder i Irma

Irma mig her og der og alle vegne.

Læs nyheder fra Irma her
Tilbudsaviser

Ugens tilbudsavis

Se de bedste tilbud fra Irma i ugens tilbudsavis

Dyk ned i alle tilbuddene
Leverandører

Irmas leverandører

Her kan du se og læse mere om alle de fanatiske leverandører, som hjælper os med at få lækre varer ud til dig

Læs mere
Køb ind online

Køb online her

På Coop.dk MAD kan du handle alle dine dagligvarer online og få dem bragt til døren. Nemt og enkelt.

Kom i gang