Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma Krydderiet

Det er ren madglæde der driver os, når vi udgiver Irma Krydderiet med masser af opskrifter og inspiration.

Krydderiet nummer 5 - 2017

Hip hurra og længe leve! Irmapigen fylder år. Hele 131 af slagsen. Men det er jo ingen alder, når man stadig er helt fremme i de blå sko. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2017

Sommeren er over os, og det er tid til at Cool Off med sommerdrinks. Du kan også få bid i det grønne, når vi serverer knasende grøntsager, både som forret, hovedret og tilbehør. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2017

Vi krydr med kaffe, snakker om økologi i mejeriet - igennem tykt og tyndt. Vi lærer også vores børn at spise sundt, og så har vi fundet 13 forårsopskrifter.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2017

Kom med på besøg i den økologiske hønsegård hos Dueholm, mød Irmas ambassadører Peter & Esben og få 11 fristende forårsretter. Læs også reportagen fra Provence, hvor vi har smagt sommerens rosévine.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2017

Et nyt år er begyndt, og for mange betyder det slankekur i januar og alt det der. Men vi tolker sundhed lidt anderledes. Det handler nemlig om fællesskabet. Den gode mad. Og ikke mindst madglæden. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 6 - 2016

Det er blevet tid til jul. Og i år holder vi jul for flere. Det går vi sammen med Mødrehjælpe, HuskMitNavn, en blogger, en gladgris mand og mange, mange flere. 

Læs Julens udgave af Krydderiet her

Krydderiet nummer 5 - 2016

Husk mit navn, og husk madglæden. Og Irmas fødselsdag - hele 130 år bliver vi.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2016

Klar til den nye grille? Det syder af sommer og sol og vi tænder op for grillen og meget, meget mere.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2016

Læs om Irmas fynske rabarber, street food til en hjemmeaften og få inspiration til forårets gæstemenu og meget mere.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2016

Det er marts og foråret banker på døren. Vi finder inspiration til påskebordet, bliver klogere på fermentering, finder det søde ved økologien og meget, meget mere.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2016

Et nyt år er gået i gang og vi er klar til at lukke op for den gode energi, bage dejlige brød, blive klogere på te og meget, meget mere. 

Læs Krydderiet her