Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gik du glip af Irmas digitale medlemsevent?

Irmas direktør, Søren Steffensen, var i den varme stol, da Irma holdt digital medlemsevent om Irmas urbane og bæredygtige planer.

Debat, klima og valg til Irmas medlemsudvalg

Highlights fra eventen

På medlemseventen stillede journalist Nynne Bjerre Christensen en række skarpe spørgsmål til Irmas direktør, Søren Steffensen:

"Er det ikke selvmodsigende, at Irma både vil sælge mange varer - og samtidig opfordrer kunder og medlemmer til at spise mere klimabevidst?"

Det mente Søren Steffensen ikke. Tværtimod:

"Vi vil ikke blot sælge varer. Vi har en meget større forpligtigelse end det, fordi vores kunder også er vores ejere. Det er en grundværdi for Irma at være bæredygtig. Personligt tror jeg, at vi skal være med til at lære vores kunder at spise langt mere i sæson. For varer i sæson er alt andet lige mere smagfulde og langt mere klimarigtige."

Søren Steffensen pegede dog på, at helt simpelt er det ikke:

"Der er mange dilemmaer. Plastik, for eksempel. Mange spørger, hvorfor vi har plastik om nogle af de økologiske grøntsager, men en agurk holder sig kun i kort tid, hvis den ikke er pakket ind i plast. Vi bruger også energi på at køle vores grøntafdelinger. Hvis vi ikke gjorde det, ville madspildet være meget større, for frugt og grønt holder sig længere på køl."

Nyt medlemsudvalg i Irma

Medlemseventen mundede ud i et valg af Irmas nye medlemsudvalg, der skal være med til at omsætte Irmas mærkesager - klima, madspild og bæredygtig emballage - til aktiviteter, events og digital aktivisme for Irmas medlemmer og kunder.

Mød Irmas nye medlemsudvalg

Digital sommerdrink

Ginnish

Under medlemseventen kunne deltagerne skåle i Irmas nye bud på sommerens alkoholfrie drinks,  rommish og ginnish, fra ISH Spirits. Grundlægger Morten Sørensen viste på skærmen, hvordan deltagerne skulle mixe en drink af de ingredienser, de havde hentet i deres lokale Irma inden mødet. 

Prøv en Ginnish & tonic

  • Isterninger kommes i et glas
  • Over dem hældes en del ginnish
  • Dernæst to dele  tonic
  • En kvist frisk rosmarin røres rundt i glasset og sættes som pynt
  • Til sidst kommes lidt enebær i drinken, mest som pynt

"Ginnish er lavet på enebær, koriander og lidt chili. Chilien skal lige give fornemmelsen af den varme og fylde, som i en normal gin kommer fra alkoholen," forklarede Morten Sørensen.

Om Irma

Irmas medlemsudvalg

Læs mere om Irmas medlemsudvalg