Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Smil igen

Smil bringer os sammen. Selv på flere meters afstand.

Historien om Irma-hjertet

For os alle er det blevet en anderledes oplevelse at handle ind. Vi skal spritte hænder af, holde afstand og ikke komme for tæt på – for vi skal passe på os selv og hinanden.

Året 1972 var starten på en efterfølgende lang tradition i Irma, og det var dette år, at vi i Irma første gang lancerede det velkendte hjerte-klistermærke.  

I sommeren 1972 fik Irma en henvendelse fra Hjerteforeningen, der ville høre, om vi kunne hjælpe med at sætte fokus på Hjerteforeningens arbejde. Da det endnu ikke var besluttet, hvad der skulle være årets juleudsmykning i butikkerne, blev det besluttet, at det skulle være hjerter. De følgende år var hjerter juleudsmykningen i Irma og det lille hjerteklistermærke blev en fast tradition.  

Som tiden gik, blev det vanskeligt at finde på en tekst til årets julehjerte, og derfor bad vi alle medarbejdere indsende et forslag til årets tekst. 

Det sidste hjerte udkom i 1992 med budskabet ’Et smil fra Irma’.

Vi har genoptrykt klistermærkerne i den originale kvalitet med budskabet ’Smil igen’, som kom ud første gang i 1977. I denne tid skal vi huske på, at når vi smiler til andre, så sker et oftest, at vi får et smil igen og det kan varme helt ind i hjertet. Et smil kan gøre en dum dag lidt bedre. Og et smil har ingen afstand. Smil igen, for smil bringer os sammen. 

Du kan hente et smil klistermærke i din Irma butik. 

Pas godt på hinanden

Har du symptomer på COVID-19, må du ikke gå ind i butikken. Få i stedet andre til at handle ind for dig. 

Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vask hænder tit og brug håndsprit. Host og nys i dit ærme. Ikke dine hænder.

Hold god afstand til både kunder og personale, når du handler. Ved kasserne har vi markeret den afstand, som der bør være mellem dig og de andre kunder, når du står i kø.

Brug evt. Scan & Betal i Coop app'en. Så undgår du at stå i kø. Med Coop app’en får du også dine kvitteringer digitalt.

Tak for dit hensyn
Mange hilsner Irma