Blaa -kaffe -topbanner

En god kop kaffe...

Vi har solgt kaffe siden 1890'erne, og en god kop kaffe er stadig sagen - uanset om man er til den sorte eller til au lait. Vi har bønnerne. Du har valget. 

 

Kaffekop -kartikel

Når man skal købe den bedste kop kaffe, hvorfor så ikke gøre som Irmas legendariske direktør, Børge Olsen, og rejse til kaffens land, Brasilien. Historien fortæller, at han dengang var udstyret med vand fra de københavnske haner, for når de bedste kaffebønner blev fundet, skulle de selvfølgelig brygges med vand fra Kongens by. I korte træk er dette starten på historien om Irmas blå kaffe.

Kaffe lever ikke længere en brun og anonym tilværelse. I dag køber vi ikke kaffen som ”vi plejer”. Vi er mere nuancerede og nysgerrige.

Vi prøver nye sorter, nye metoder – smager os frem. Nogle foretrækker den klassiske filterkaffe, mens andre sværger til espresso eller den simple tilgang med kaffekapsler. For hvem siger, at morgenens første kop, den med mælk, behøver at smage, som den stærke og aromatiske kop, der afrunder middagen. Eller som vores ”coffee to go”, det vil sige den kop kaffe, vi nyder mellem to møder.

Tip til opbevaring af kaffe

Det er ikke en god idé at hælde kaffen over på et chamerende sylteglas. Ilt og lys er nemlig kaffens værste fjender. Derfor er det bedst at opbevare kaffen i kaffeposen og lukke den tæt. Og sæt aldrig kaffen sammen med stærkt lugtende madvarer som f.eks. krydderier; det kan smitte af på kaffesmagen.

Irmas kaffesortiment byder – i ordets bogstaveligste forstand – på alverdens smagsoplevelser. For der dyrkes bønner i 80 lande verden over, og vi har hentet et spændende udvalg hjem til dig i Irma. Læs mere om landene og deres udvalg her »

 Irmas kaffe:

Click & Collect Normal levering
 

Vælg leveringstidspunkt

Click & Collect

1.

  • {{error.message}}
Levering til:{{delivery.postalCode.code}} {{delivery.postalCode.city}}, {{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode

{{error.message}}
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2.Vælg dato

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

4.Spar penge på levering

Vi har fundet disse leveringstidspunkter, som er billigere end det, du har valgt.

OBS! Din kurv indeholder særtilbud, som du desværre ikke kan benytte, da vi ikke leverer i dit område den pågældende dato