Blaa -kaffe -topbanner

En god kop kaffe...

Vi har solgt kaffe siden 1890'erne, og en god kop kaffe er stadig sagen - uanset om man er til den sorte eller til au lait. Vi har bønnerne. Du har valget. 

 

Kaffekop -kartikel

Når man skal købe den bedste kop kaffe, hvorfor så ikke gøre som Irmas legendariske direktør, Børge Olsen, og rejse til kaffens land, Brasilien. Historien fortæller, at han dengang var udstyret med vand fra de københavnske haner, for når de bedste kaffebønner blev fundet, skulle de selvfølgelig brygges med vand fra Kongens by. I korte træk er dette starten på historien om Irmas blå kaffe.

Kaffe lever ikke længere en brun og anonym tilværelse. I dag køber vi ikke kaffen som ”vi plejer”. Vi er mere nuancerede og nysgerrige.

Vi prøver nye sorter, nye metoder – smager os frem. Nogle foretrækker den klassiske filterkaffe, mens andre sværger til espresso eller den simple tilgang med kaffekapsler og instant kaffe. For hvem siger, at morgenens første kop, den med mælk, behøver at smage, som den stærke og aromatiske kop, der afrunder middagen. Eller som vores ”coffee to go”, det vil sige den kop kaffe, vi nyder mellem to møder.

Tip til opbevaring af kaffe

Det er ikke en god idé at hælde kaffen over på et chamerende sylteglas. Ilt og lys er nemlig kaffens værste fjender. Derfor er det bedst at opbevare kaffen i kaffeposen og lukke den tæt. Og sæt aldrig kaffen sammen med stærkt lugtende madvarer som f.eks. krydderier; det kan smitte af på kaffesmagen.

Irmas kaffesortiment byder – i ordets bogstaveligste forstand – på alverdens smagsoplevelser. For der dyrkes bønner i 80 lande verden over, og vi har hentet et spændende udvalg hjem til dig i Irma. Læs mere om landene og deres udvalg her »

 Irmas kaffe:

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 

 

erstatningsvarer

Erstatningsvarer

I situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Irma.dk. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Irmas butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Irma.dk. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Irma.dk.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Irma.dk i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".